Sivasspor'a Rey Manaj için dev bonservis teklifi!

Cem Ergün
13.07.2024 - 18:47 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 20:25

Sivasspor formasıyla Süper Lig'i golleriyle kasıp kavuran Rey Manaj transferin de gözdesi oldu. Arnavut yıldız için dev bonservis teklif edildi. Detaylar...

Sivasspor'a Rey Manaj için dev bonservis teklifi!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'da kariyer sezonunu yaşayan ve hem Süper Lig hem de Avrupa'dan teklifler yağan Rey Manaj için Avrupa kulübünün dev bonservisi gözden çıkardığı kaydedildi.

Gol oldu yağdı

Rey Manaj, Sivasspor ile geçen sezon gol oldu yağdı. Kırmızı-Beyazlılar ile 33 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası olmak üzere 36 maça çıkan Manaj, 22 kez ağları havalandırırken 3 de asist yapmayı başardı.

Bülent Uygun teklifleri açıklamıştı

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, başarılı bir sezona imza atan Rey Manaj için Fransa, İtalya ve Katar'dan transfer teklifleri olduğunu açıklamıştı. Uygun, 6 ve 9 milyon Euro'luk tekliflerle kulübün kapısının çalındığını ifade etmişti. 

Sivasspor 15 milyon Euro istiyor

Deneyimli çalıştırıcı, Sivasspor kulübünün ise yıldız ismin bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirlediğini aktarmıştı.

Dev bonservis teklif edildi

Gazeteci Abdullah Yiğit'in haberine göre; Rey Manaj için Sivasspor'un kapısı bir kez daha çalındı. Çıkan habere göre bir Avrupa kulübünün, Manaj için Sivas temsilcisine 9 milyon Euro teklif ettiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler