Sivasspor'a veda etmişti: Kocaelispor'a imza atacak

13.08.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 10:32

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, Sivasspor ile yollarını ayıran Caner Osmanpaşa ile transferde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Sivasspor'a veda etmişti: Kocaelispor'a imza atacak

AJANSSPOR - HABER

Kocaelispor yeni bir transferde mutlu sona ulaştı. Ekibin, Sivasspor'dan ayrılan Caner Osmanpaşa ile transferde imza aşamasına geldiği aktarıldı.

Transfer ertelenmişti

En Kocaeli'nde yer alan habere göre Kocaelispor, Sivasspor'da forma giyen Caner Osmanpaşa'yı transfer etmek istemiş fakat transfer bir takım vergi pürüzlerine takılmıştı. Kocaelispor'da yönetim transfer için yeniden harekete geçti.

Kocaelispor'a imza atacak

Aktarılan bilgilere göre Kocaelispor, Caner Osmanpaşa transferinde sona geldi. Osmanpaşa, Yeşil-Siyahlı ekip ile sözleşme imzalamak için İzmit'e geldi. 36 yaşındaki futbolcu bugün sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeye imza atacak.

İlgini Çekebilir
Markao, Kocaelispor kariyerine golle başladı!
Habere Git

Sivasspor'a veda etti

Caner Osmanpaşa dün yaptığı bir paylaşımla Süper Lig ekibi Sivasspor'a veda etti. Osmanpaşa paylaşımında şu sözlere yer verdi: "5 yıl formasını giydiğim her yılını dolu dolu geçirdiğim bu süre içinde güzel başarılar elde ettiğimiz bir Anadolu kulübü olarak Avrupa olsun lig olsun güzel sonuçlar aldığımız ve bu başarının her anında bulunduğum için çok mutluyum güzel arkadaşlıklar güzel dostluklar biriktirdiğim bu 5 yıl içinde beraber olduğumuz takım arkadaşlarıma kulüp çalışanlarına beni destekleyen desteklemeyen seven sevmeyen bütün taraftarlara herkese teşekkür ediyorum bundan sonra yeni yüzlerle yeni oluşumlarla yine o güzel başarılara ulaşacağına inandığım Sivasspor’a başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler