Sivasspor'da Ali Şaşal Vural ve Saba, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
07.11.2022 - 22:25 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 22:30

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Sivasspor'da Ali Şaşal Vural ve Saba maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Sivasspor'da Ali Şaşal Vural ve Saba, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Süper Lig'in 13. haftasında evinde Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertlilerde Batshuayi 48. dakikada kırmızı kart gördü. Zorlu geçen maçta Fenerbahçe, Sivasspor'u 1-0 yendi.

Karşılaşma sonrası Sivasspor'da Ali Şaşal Vural ve Saba açıklamalarda bulundu.

"Oyunun hakkı bir puandı ama olmadı"

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Sivasspor'un başarılı kalecisi Ali Şaşal Vural, oyununun hakkının 1 puan olduğunu söyledi.

Ali Şaşal Vural "Bugün 2 takımda dengeli oyun sergiledi diyebiliriz. Onlar bize üstünlük sağlayamadı, pozisyon anlamında da oyun anlamında diye düşünüyorum. Biz de yanı şekilde. Ama pozisyonda vermedik. 2 takım Avrupa dönüşü... Bizim için Avrupa başarılı sonuçlar aldıktan sonra buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Ama istediğimiz gibi gitmedi çünkü çok pozisyon bulamadık. Oyunun hakkı bir puandı ama olmadı." dedi.

Dia Saba: "İlk yarı iyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

Sivasspor'da ofansif orta saha pozisyonunda görev yapan İsrailli futbolcu Dia Saba ise maç sonu "İlk yarı iyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Alanları iyi kapattık, şans yarattık ancak istediğimiz golü elde edemedik. 2. yarı penaltıdan sonra, 10 kişi kaldıktan sonra şans yaratabilirdik ama bunu da yamadık. Tabii ki bundan sonra evimize gittiğimizde bunu tartışacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
10 Kanarya 11 Yiğido'yu devirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler