Sivasspor'da başkan Otyakmaz’dan paylaşım: 'Yenilmezler'

14.05.2021 - 19:06 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 19:10

Son dakika spor haberleri... Sivasspor ligde kaç maçtır yenilmiyor, serisi ne kadar? Yiğidolar'da başkan Mecnun Otyakmaz Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Sivasspor'da başkan Otyakmaz’dan paylaşım: 'Yenilmezler'

AJANSSPOR - HABER

Ligde son olarak Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup eden ve haftalardır yoluna namağlup devam eden Sivasspor'da moraller yerinde. 

Başkan Mecnun Otyakmaz, Rıza Çalımbay ile görüştü

Yarın sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Sivasspor, bugün yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı camia bu maça odaklanmış durumda. Takımın antrenmanını takip eden kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay ile de maç öncesi bir görüşme yaptı.

İdman sonrası takımla beraber toplu fotoğraf çektiren kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Otyakmaz, paylaşıma “Yenilmezler. Son antrenman” notunu ekledi.

MECNUN OTYAKMAZ'IN PAYLAŞIMI:

SİVASSPOR KAÇ MAÇTIR YENİLMİYOR? NAMAĞLUP SERİ...

Süper Lig'in 41. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor'un yenilmez serisi 18 maça yükseldi. Ligde çıktığı 39 maçta 15 galibiyet, 17 beraberlik ve 7 yenilgisi olan kırmızı-beyazlı ekibin, 62 puanı bulunuyor.

Sivasspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'in son müsabakalarından, Sivasspor - Kasımpaşa maçı 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de beIN Sports'ta canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler