Sivasspor’da Pedro Henrique ve kaleci Muammer Yıldırım’ın sakatlandı

Orhan Gülek
09.04.2022 - 15:46 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 15:55

DG Sivasspor'a iki kötü haber birden geldi. Kulüpten yapılan açıklamada golcü oyuncu Pedro Henrique ve kaleci Muammer Yıldırım’ın sakatlandığı bildirildi.

Sivasspor’da Pedro Henrique ve kaleci Muammer Yıldırım’ın sakatlandı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Sivasspor’da sakatlık şoku yaşandı. Kulüp doktoru Burak Ayyıldız, futbolcu Pedro Henrique ile kaleci Muammer Yıldırım’ın sakatlandığını duyurdu.

Açıklamada, "Sol üst adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Pedro Henrique’nin çekilen MR'ında orta seviyeye yakın yırtık tespit edildi. Dün gerçekleştirdiğimiz antrenmanda sağ alt adalesinde ağrı oluşan kalecimiz Muammer Yıldırım'a yaptığımız kontrolde ise alt adalesinde darbeye bağlı yaygın ödem görüldü. İki sporcumuzun da tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Sakatlığı geçen Ziya Erdal, Moussa Konate ve Samba Camara'nın ise tedavilerinin tamamlandığı, bu 3 futbolcunun takımla çalışmalara başladığı aktarıldı.

Pedro Henrique'nin performansı

Kırmızı-beyazlı ekibin sezon başında Yukatel Kayserispor'dan transfer ettiği 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, 25 maçta  8 gol, 2 asistlk katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler