Sivasspor'da Rey Manaj geleceği hakkında konuştu! Transfer olacak mı?

11.08.2024 - 21:51 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 22:08

Süper Lig'de Sivasspor'un Trabzonspor ile evinde 0-0 berabere kaldığı maçın ardından ev sahibi ekibin yıldız oyuncuları önemli açıklamalara imza attı.

Sivasspor'da Rey Manaj geleceği hakkında konuştu! Transfer olacak mı?

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Sivasspor evinde konuk ettiği Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Zorlu karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipten yıldız isimler açıklamalarda bulundu.

Rey Manaj: "Beraberlik bence adil bir skordu"

Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj maçı "Çok iyi bir maç ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Nereden baksan aşağı yukarı 8-7 pozisyon ürettik. Değerlendirebilirdik ama yapamadık. Trabzonspor çok büyük bir takım ve camia. Bu sene yükseklere oynayacak bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz. Beraberlik bence iki taraf için adil bir skordu. Önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadeleri ile değerlendirdi.

Rey Manaj: "Sivasspor'da kalamam söz konusu olabilir"

Yaz aylarında takıma önemli bir bonservis kazandırası beklenen başarılı golcü transferine ilişkin "Kamptan da yeni çıktık. Transfer sürecini de kulübümüzle görüştük ve hala da bu konular devam ediyor. Gideirm, kalırım bunu henüz bilmiyorum. Ama Sivasspor şehrini çok seviyorum çünkü burada iyi bir muamele gördüm. Devam etme durum söz konusu olursa tabii ki devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hacıosmanoğlu’ndan Sivasspor’a ziyaret
Habere Git

Emirhan Başyiğit: "Hedefim Avrupa'ya transfer olmak"

Sivasspor forması ile Süper Lig'de ilk maçına çıkan genç futbolcu Emirhan Başyiğit maçın ardından "Bugün öncelikle ilk Süper Lig maçım. İnşallah devamı gelecek. Bülent hocam sağolsun güvendi bana. Daha da ilerlemeyi, hedefim Süper Lig'de oynamak ve Avrupa takımlarına transfer olmak. Trabzonspor lige Avrupa maçları ile erken başladı ama biz güzel hazırlandık. Birlik olarak güzel bir aile olduk. Önümüzdeki maçı Kayserispor maçını kazanmak istiyoruz. Ailemi gururlandırdıysam ne mutlu bana. İnşallah devamı da gelir." dedi.

Noah Sonko Sundberg: "Burada huzurlu hissediyorum"

Yiğidolar'ın yeni Gambiyalı stoperi Noah Sonko Sundberg ilk maçının ardından "Öncelikle çok mutluyum. İyi bir maç çıkardık. Karşılaşmaya da ilk 11'de başladım. Bir sonraki maça hazırlanacağız. Buraya geliş sürecim uzun sürdü ama hocamızın benimle oturup konuşması, insanların sıcakkanlı olması... Huzurlu hissediyorum." dedi.

Bülent Uygun: "Büyük bir satranç oyunu oldu"

"Trabzonspor'u tebrik etmek lazım. 10 taneye yakın kaliteli futbolcular kadrolarına katmışlar. Geçen sezon da güçlerini hep beraber biliyoruz. Bizim ise 17 tane futbolcumuzun gittiği yerde 4 futbolcuyu daha geçen haftaya kadar ancak katabildik. Bizim zamana ihtiyacımız var. Bugün satranç gibi bir oyun oldu. Ama baktığınızda 6 tane yüzde yüz pozisyona giren, bir tanesi direkten dönen bir süreci görüyoruz. Satranç oyununda şahı yaptık ama golü atamadık, dolayısıyla maç berabere bitti. Abdullah Avcı hoca ülkemizin en değerli hocalarından bir. Birçok taktiği denedi, biz de onlara hamlelerle cevap verdik. Çekişmeli, güzel bir maç oldu. Sahamız biraz kötü. Bunlarla ilgili sanırsam federasyon da bir çalışma yapacak. Futbol kalitemizi transferlerle daha da artırmak istiyoruz. Geçiş sürecimizi en hasarsız bir şekilde planlama doğrultusunda Sivasspor'u hayal ettiklerimiz başarmak adına yepyeni bir yol çizeceğiz. Bugün bir puan kazandık. Trabzonspor'a Avrupa'da başarılar diliyorum."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Fransa'dan genç stoper! Prensipte anlaşıldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler