Sivasspor'da Rey Manaj veda etti!

İsa Kethüda
25.05.2024 - 21:54 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 23:35

Son dakika haberleri. Kayserispor'u sahasında mağlup eden Sivasspor’da takımdan ayrılacak olan golcü futbolcu Rey Manaj, statta veda turu attı. İşte detaylar.

Sivasspor'da Rey Manaj veda etti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in sTrendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında EMS Yapı Sivasspor, Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendi. 

Manaj, tribünleri selamlayarak el salladı ve veda etti

Karşılaşma sonunda kırmızı-beyazlı takımdan ayrılacak olan golcü futbolcu Rey Manaj, tribünleri selamlayarak el salladı ve veda etti.

Alkışlar eşliğinde sahadan ayrıldı

Taraftarların tezahüratları eşliğinde statta tur atan Rey Manaj, alkışlar eşliğinde sahadan ayrıldı.

Birçok takım peşinde

Diğer yandan Manaj’a birçok kulüpten teklif geldiğini ve Sivasspor yönetiminin kısa süre içerisinde futbolcu ile kararı açıklayacağı öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Yiğidolar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Arnavut forvet, görev aldığı 36 karşılaşmada 22 gol ve 3 asist kaydetti.

Bülent Uygun: "Burak Yılmaz hocayı tebrik ediyorum"

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Kayserispor’u konuk eden ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Uygun, “İzleyenlerin keyif aldığı bir maç izledik. Burak Yılmaz hocayı tebrik ediyorum. Kayserispor kümede kalmasına rağmen mükemmel bir takıma karşı sahada görevini yerine getirdiler. Kendisine teşekkür ediyorum Burak hocaya. 

"Yeni sezonda bu formalarla takımımızı temsil edeceğiz"

Bugün itibarıyla yeni formamızı giydik. Yeni sezonda bu formalarla takımımızı temsil edeceğiz. Gurbetçilere çağrım Sivasspor’a destek olsunlar. Kombine alıp Sivas’taki öğrencilere hediye etsinler. Taraftarımıza teşekkür ediyorum bugün çok güzellerdi. Oyun planındaki sakatlık ister istemez oyun düzenimizi bozdu ancak önlemimizi alarak daha iyi oynadık ve kazandık. 

"54 puanımız var, bu çok önemli bir puan"

Yeni sezonda gelecek arkadaşlarla yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz. Sivasspor’daki tüm futbolculara teşekkür ediyorum. Gerçekten inanılmaz bir mücadele verdiler. 54 puanımız var, bu çok önemli bir puan. Futbolcu kardeşlerimi ve bizi destekleyen taraftara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Rey Manaj'ı göndermeyebiliriz. Sözleşmesi var"

Bir gazetecinin “Rey Manaj maç sonu taraftarla vedalaştı. Bu konu hakkında neler söylersiniz?” sorusuna Uygun, “Belki selam veriyordur, göndermeyebiliriz. Sözleşmesi var. Yönetim kurulumuz bakacak. Rey Manaj gerçekten topa iyi vuran ve yeteneği olan bir futbolcu. Rey Manaj’a ayrıca teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda Sivasspor camiamızı mutlu edecek bir teklif gelirse göndeririz. Zaten açıklamıştık. 15 milyon Euro’yu veren Manaj’ı alır demiştik” yanıtını verdi.

Rey Manaj'dan paylaşım

Birçok takımdan teklif alan Sivassporlu futbolcu Rey Manaj, Kayserispor maçının ardından bir paylaşımda bulundu. Golcü oyuncu sosyal medya hesabından Sivasspor formalı fotoğrafını paylaşarak camiaya veda etti.

Manaj, “Seni seviyorum Sivas, her zaman kalbimde olacaksın, her şey için teşekkür ederim” notunu ekledi. Manaj’ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler