Sivasspor, transferi gündemde olan Rey Manaj'ın alternatifini buldu

22.08.2024 - 13:47 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 14:00

Sivasspor, Arnavut golcüsü Rey Manaj için Türkiye'den iki kulüp ve Suudi Arabistan'dan kulüplerle transfer görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, yıldız futbolcunun ayrılma ihtimaline karşılık golcü alternatifini de buldu. İşte detaylar...

Sivasspor, transferi gündemde olan Rey Manaj'ın alternatifini buldu

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor'un geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Arnavut golcüsü Rey Manaj takıma veda etmek üzere.

Uygun: "Rey Manaj için Türkiye'den iki kulüple görüşüyoruz"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, adı Süper Lig'den Trabzonspor ile de anılan Manaj hakkında geçtiğimiz günlerde yaptı açıklamada, "Türkiye'den 2 büyük kulübün ilgisi var. Onlarla da görüşüyoruz. Suudi ligi ile de görüşmeler devam ediyor. İstediğimiz rakamlar ve pozisyonlar olursa o zaman yönetimimiz değerlendirir." ifadelerini kullanmıştı.

Rey Manaj'ın yerine Gonçalo Paciencia

Öte yandan Yiğidolar, Arnavut golcünün takımdan ayrılma ihtimaline karşılık yerini doldurmak için de harekete geçti. Fanatik'in haberine göre; kırmızı beyazlılar, Celta Vigo ile yollarını ayıran 30 yaşındaki Portekizli golcü Gonçalo Paciencia'yı gündemine aldı.

İki talibi daha var

Sivasspor'un ilk teması kurduğu 1.84 boyundaki forvet oyuncusuna talepleri ve beklentileri soruldu. Oyuncu ile Vitoria Guimaraes ve Partizan da ilgileniyor.

Porto, Olympiakos, E. Frankfurt, Schalke 04, Bochum ve celta Vigo formaları giyen 30 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca oynadığı 273 maçta 58 gol ve 24 asist kaydetti. Gonçalo Paciencia'nın güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler