Sivasspor'dan Rıza Çalımbay'a Yeşil Işık! "Yeniden Görmek İsteriz"

Akın Ungan
08.06.2023 - 10:13 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 10:22

Sözleşmesinin sonuna gelen Rıza Çalımbay, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı. Sivasspor'da oluşacak yeni yönetim kurulu Çalımbay'a yeşil ışık yaktı.

Sivasspor'dan Rıza Çalımbay'a Yeşil Işık! "Yeniden Görmek İsteriz"

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaptığı açıklamasında kırmızı-beyazlılarla yola devam etmeyeceğini duyurmuştu. Sivasspor Kulübü de Çalımbay hakkında bir açıklama yaptı.

Sivasspor'dan Çalımbay açıklaması

Sivasspor'dan yapılan açıklamada Rıza Çalımbay'a verilen değer vurgulanırken, olağan genel kurulun ardından oluşacak yeni yönetimin hocayı tekrar takımın başında görmek isteyeceği ifade edildi.

"Rıza Çalımbay, Sivasspor ailesi için çok değerli bir isimdir"

Açıklamada, "Rıza Çalımbay, Sivasspor ailesi için çok değerli bir isimdir. Çalımbay, görev süresi boyunca takımımıza büyük katkılar sağlamış, kulübümüzü Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa arenasında başarıdan başarıya taşımış ve taraftarlarımıza unutulmaz anlar yaşatmıştır. Çalımbay, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak bu başarılarını taçlandırmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'in en istikrarlı hocası da bıraktı
Habere Git

"Çalımbay, kararını yeniden gözden geçirecektir"

Açıklamanın devamında, "Sayın Çalımbay'ın düzenlediği basın toplantısında, 'Güzel bir şekilde buradan ayrılıyoruz. Burası benim memleketim, tekrar geri dönmek üzere ayrılıyorum' sözleri Sivasspor'a olan sevgisini, memleketine olan bağlığını göstermektedir. Olağan genel kurulumuzun ardından oluşacak yeni yönetim kurulunun yeniden Çalımbay'ı takımın başında görmek isteyeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Çalımbay, memleketine olan bağlılığı ile bugün almış olduğu kararı yeniden gözden geçirecektir" ifadeleri kullanıldı.

"Kararı ne olursa olsun saygıyla karşılıyoruz"

Son olarak ise "Rıza Çalımbay'ın kararı ne olursa olsun saygıyla karşılıyoruz. Sivasspor camiası olarak kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyor ve gelecekteki yaşamında mutluluklar ve başarı diliyoruz" denildi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten müjde! İşte Icardi formülü...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler