Sivasspor sakat oyuncuların durumu ile ilgili açıklama yaptı

24.06.2020 - 18:53 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 18:57

TFF Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor; Ziya Erdal, Yasin Öztekin, Mustapha Yatabare ve Hakan Arslan'ın sağlık durumu ile ilgili kulüp sitesinden bir açıklama yaptı.

AJANSSPOR-HABER

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Hakan Arslan: Sağ dizinde sıvı birikmesi ve ağrı şikayeti olan futbolcumuz Hakan Arslan, 14 Mayıs'ta Kayseri'de sağ dizinden ameliyat olmuştu. Tedavisi kulüp tesislerimizde devam eden sporcumuz, fizyoterapist eşliğinde takımımızdan ayrı olarak saha çalışmalarına başlamıştır.

Mustapha Yatabare: Yukatel Denizlispor ile 27. haftada sahamızda oynadığımız maçta kasık adalesinde yırtık oluşan Yatabare'nin tedavisi tamamlandı ve yarınki antrenmanda görev alabilecek.

Ziya Erdal: İH. Konyaspor ile oynadığımız Süper Lig 28. hafta maçında iç yan bağında esneme oluşan kaptanımız Ziya Erdal, sağlık ekibimizin uyguladığı tedavinin ardından yarından itibaren çalışmalara başlayacak.

Yasin Öztekin: Sağ 2'nci kaburgasında kırık tespit edilen Yasin Öztekin, dinlenmeye alındı ve HES Kablo Kayserispor maçından sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması planlanmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler