Sivasspor'da Rey Manaj, Lazio'ya transfer olacak mı? Resmi açıklama geldi

İsa Kethüda
10.06.2024 - 18:55 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 18:58

Son dakika transfer haberi: Süper Lig takımlarından Sivasspor'un yıldız futbolcusu Rey Manaj hakkında transfer açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Sivasspor'da Rey Manaj, Lazio'ya transfer olacak mı? Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı Sivasspor'da 36 maçta 22 gol ile 3 asist yapan ve 25 gole katkı sunan Rey Manaj transferin gözdesi oldu.

Sivasspor'dan Rey Manaj için resmi açıklama geldi

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sivasspor Sportif Direktörü Oray Baykal, "Sezon öncesinde planlamamızı oluşturduk. Rıza Hoca'nın (Çalımbay) ekibinde yer alan Servet Hoca (Çetin) ile devam kararı aldık. Sezon öncesinde Yunus Emre Konak'ın transferinden elde ettiğimiz ücretle içerideki futbolcuların ödemesini yaptık. Oyunsal anlamda zaman zaman eleştiriler olsa da elimizdeki mevcut imkanlarla en iyisini yaptık ve ligide iyi bir noktada tamamladık" dedi.

"Rey Manaj için yurt içi ve yurt dışından gelen transfer teklifleri var"

Rey Manaj için transfer tekliflerinin geldiğini ifade eden Baykal, "Rey Manaj için yurt içi ve yurt dışından gelen transfer teklifleri var. Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda kararı yönetimimiz verecek. 

Rey Manaj için doğru rakam geldiğinde oyuncu takımdan ayrılacaktır. Sivas futbol şehri; daha önce Kone, Cicinho ve Robinho gibi isimlerde takımımızda forma giydi" diye konuştu.

Lazio iddialarına cevap vermedi

Lazio iddiaları hakkında ise Oray Baykal, "Lazio konusunda yorum yapmayacağım. Bu konu hakkında yorum yapmasam daha iyi olur. Gizli yürütülmesi gereken bir süreç bu. Rey Manaj olarak sadece bunu düşünmeyelim. Altyapıdan da gelen önemli potansiyelli oyuncularımız var. 

Yunus Emre Konak gibi oyuncularımız var. Bu isimleri değerlendirmeliyiz. Servet Hoca'nın da Bülent Hoca'nın da genç oyunculara bakış açısı çok iyi. Bülent Hoca ile sezona devam edeceğiz"

2023-2024 sezonu performansı

Sivasspor ile 2023-24 sezonunda 36 karşılaşmaya çıkan Arnavut forvet Manaj, 22 gol ve 3 asistlik müthiş performans sergiledi. 

Bilindiği üzere İtalyan ekiplerinden Lazio'nun, Rey Manaj için 15 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğu iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler