Sivasspor'dan Şampiyonlar Ligi'ne veda!

25.07.2020 - 23:00 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 23:00

Son dakika TFF Süper Lig haberleri... Ligin 34. haftasında Göztepe ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Peki maç kaç kaç bitti, golleri kim attı? İşte maç sonucu ve karşılaşmadan detaylar...

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 34. haftasında Göztepe ile Sivasspor Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaştı. Mücadele 3-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ilk golünü Göztepe adına 31. dakikada Stefano Napoleoni kaydetti. Göztepe böylelikle ilk yarıda bulmuş olduğu tek isabetli şutla öne geçti ve ilk yarı 1-0 sona erdi. 2. yarıya golle başlayan taraf Sivasspor oldu ve Mert Hakan Yandaş'ın asistinde Fernando 1-1'lik beraberliği getiren golü attı. Bu gole karşılık 55. dakikada geldi ve Mossoro, Göztepe'yi 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşma'da son sözü yine Göztepe söyledi Berkan Emir'in 90+5'teki golüyle birlikte karşılaşma 3-1 sona erdi.

Gergin maç sonu!

Karşılaşmanın ardından iki takım arasında bir gerginlik yaşandı. Hakem Ali Şansalan pozisyon sonrasını VAR'dan inceledi ve Göztepe kalecisi Eren Bilen'e kırmızı kart gösterdi.

Sivasspor'dan olası Şampiyonlar Ligi'ne veda!

Sivasspor bu sonuçla 60 puanda kaldı ve Beşiktaş'ın kazanmasıyla birlikte 4. sıraya geriledi. Trabzonspor'Un UEFA'dan aldığı cezanın onanması halinde 3. sıradaki takımın Şampiyonlar Ligi elemesi oynayacağı bir ortamda Sivasspor, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi fırsatını elinden kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler