Sivasspor'dan transferde Robinho, Mert Hakan ve Emre açıklaması!

28.12.2019 - 15:38 | Son Güncellenme: 28.12.2019 - 16:02

Sivasspor'dan transferde Robinho, Mert Hakan ve Emre açıklaması!

Demir Grup Sivasspor İdari Menajeri Oray Baykal, Süper Lig'deki hedefleri, transfer planlamaları ve gündeme yönelik Radyospor'a çok özel açıklamalar yaptı. Sivasspor şampiyonluk hesapları yapıyor mu? Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş takımda kalacak mı? Robinho transferi gündemde mi? İşte bu soruların yanıtı Radyospor canlı yayınında belli oldu.

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Oray Baykal'ın açıklamaları şu şekilde:

Oray Baykal: "Sivasspor olarak devamını getirmek istiyoruz"

Süper Lig'de şu ana kadar işler çok iyi gitti. Biz planlamalarımızı iyi yaptığmızı düşünüyoruz. Teknik heyetimize, kadromuza, taraftarlarımıza kısacası; camiamıza güveniyoruz. Tabi ki başarılı olmak için devamını getirmek gerekiyor. Bizler de var gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz. 

Oray Baykal: "Göztepe maçını kazanmak istiyoruz"

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında 1 puan aldık. Bu hafta ise Göztepe ile iç sahada oynayacağımız maçı kazanmak ve ilk yarıyı mutlu bir şekilde bitirmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bu. 

Oral Baykal: "Ayrılık gibi bir durum söz konusu değil"

Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, tamamen Sivasspor'a konsantre. Bunu net şekilde söyleyebilirim. Bizim için değerli oyuncular. Elbette önemli kulüplerin transfer gündeminde olması doğal. Ama ayrılık gibi bir durum söz konusu değil.

Oral Baykal: "Kontratı olan bir futbolcuyla görüşmeyiz"

Robinho ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Daha önce Sivasspor'a hizmet etmiş, kalitesi bilinen bir futbolcu. Fakat; şu anda zaten kontratı olan bir futbolcuyla görüşmemiz söz konusu değil. Transferi hocamızdan gelecek rapora göre şekillendirmek istiyoruz.

Oral Baykal: "Çıkışımız ikinci yarıda da devam etsin isteriz"

Taraftarımızın bize göstermiş olduğu ilgiden memnunuz. Her maçımızı kazanma parolasıyla sahaya çıkıyoruz. Camia olarak kenetlenmiş durumdayız. Çıkışımız ikinci yarıda da devam etsin isteriz. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızda olmaya devam etsin.

Senin için hazırladığımız haberler