Sivassporlu Emre Kılınç'tan Robinho yorumu

25.01.2018 - 20:01 | Son Güncellenme: 25.01.2018 - 20:01

Sivasspor'un başarılı futbolcusu Emre Kılınç açıklamalar yaptı. Emre; kendi performansı, takımın hedefi ve yeni transfer Robinho hakkında konuştu.

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Emre Kılınç'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Sivasspor'un performansı

"Sivasspor da iyi gidiyor, bu hafta beraberliği saymazsak iyi gidiyoruz. Lige yeni çıkmış bir takımız. Göztepe çok sükse yaptı ama onların çok altında kalan bir performansımız yoktu. İnşallah böyle devam ederiz.

Emre Kılınç kendi performansını değerlendirdi

Kendimi daha çok nasıl geliştirim, nasıl katkı sağlarım bunu düşünüyorum. Bu şekilde katlaya katlaya devam etmek istiyorum. Tabii ki hocam tarafından övülmek güzel bir şey. Herkesin söylediği gibi çalışmadan bir şey olmuyor. Tabii ki hayal de kurmak gerekiyor. Hocalarımız ve yöneticilerimiz de çok katkı veriyor. Ben de onların yüzünü kara çıkarmak istemiyorum.

Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleri

Takımdaki bütün arkadaşlarımız birbirini destekliyor. Büyük takımlara karşı oyun sistemimiz daha çok işe yarıyor. İçeride Beşiktaş ve Başakşehir'i yenmemiz bunu kanıtlar nitelikte oldu zaten. Büyük takımlara karşı oynamak tabii ki bizi motive ediyor. Ancak biz her maça en iyi şekilde hazırlanıp ayırt etmiyoruz.

Sivasspor'un yeni transferi Robinho'yu yorumladı

Robinho bize çok iyi şeyler katacaktır. Çok tecrübeli bir isim ve oynadığı takımlar da belli. Zaten Robinho bir dünya yıldızı. Sadece ben değil takımdaki herkes böyle düşünüyor. Çok düzgün, karakterli, iyi bir insan.

Sivasspor'un hedefleri

Avrupa Kupalarına gitme gibi bir hedefimiz var. Yeni çıkan takımlar önce ligde kalmayı hedefler ama bizim en başından beri böyle bir hedefimiz vardı. Umarım hedeflerimize ulaşırız.

Emre'nin en çok zorlandığı maç

İlk yarıda sonradan girdiğim bir Karabük maçı vardı. En zorlandığım maç o maçtı. Çok yüksek bir tempo vardı dar alanda oynanıyordu. Karabük de son çırpınışlarını yapıyordu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler