Sivassporlu futbolculardan aile vurgusu

07.12.2019 - 18:17 | Son Güncellenme: 07.12.2019 - 18:18

TFF Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı maçta Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Fatih Aksoy, galibiyeti beIN Sports'a değerlendirdi.

Mert Hakan, "Keyif almaya çıkıyoruz her maça. Allah'da bize yardım ediyor. Birden iki gol bulduk ilk yarı. Arkaya yaptığımız koşularla da sonuca gideceğimizi biliyorduk. 30 puan yaptık. İnşallah lider tamamlarız ilk yarıyı. Gol dünyanın en büyük mutluluğu. Takımda kazandı o yüzden çok mutluyum. Hedeflediğimizin üstüne çıktık. Emre ile hayatım boyunca ayrılacağımızı düşünüyorum. Her zaman görüşeceğim bir kardeşim. İkimiz örnek gösteriliyoruz ama herkes koca bir aile olmayı başardı, bence başarının sırrı bu" ifadelerini kullandı.

Aile vurgusu

Sivasspor'un yetenekli futbolcusu Emre Kılınç ise, "Biz aslında çalışıyoruz. Biz hepimiz bir aileyiz. Çalışarak cefasını çekiyoruz sahada ise kazanarak sefasını sürüyoruz. Bu işin ilacı çalışmak. Biz de çalışıyoruz ve ekmeğimizi yiyoruz. Hep beraber aile gibiyiz. Mert de çok yakın arkadaşım. Aynı apartmanda oturuyoruz" dedi.

Fatih Aksoy ise, "Geliştiğimi başkalarından duymak çok hoşuma gidiyor. Üst üste 6.7 maç üst üste oynadım. Oynamadığım dönemlerde hep çalıştım ve hazır tuttum. Şans da gelince hoca ve takım arkadaşlarımda bana güvendi. Daha da geliştirmem gerekiyor kendini. Yaptıklarımı sahada kendimi göstermek istiyorum. Deplasmanda da içeride de kazanmaya devam ediyoruz. Çok şükür her şey güzel. Bana yakışmayan bir pozisyon oldu. Takım arkadaşlarımdan ve izleyicilerden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler