Yiğido Avrupa sahnesinde! İşte 11'ler...

22.10.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 22.10.2020 - 08:23

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, deplasmanda Villarreal ile karşı karşıya gelecek. Rıza Çalımbay'ın ekibi bu karşılaşmada hangi 11 ile 3 puan arayacak? Villarreal - Sivasspor maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı ise merak konusu. İşte maçın muhtemel 11'leri ve bütün detaylar...

Yiğido Avrupa sahnesinde! İşte 11'ler...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, Unai Emery yönetimindeki İspanyol temsilcisi Villarreal'e konuk olacak.

İlk11'ler

Villarreal: Rulli, Costa, Foyth, Albiol, Pena, Baena, Coquelin, Trigeros, Kubo, Chukwueze, Bacca

Sivasspor: Samassa, Uğur Çiftçi, Camara, Robin Yalçın, Caner, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Gradel, Yatabare, Kayode

Sivasspor'da eksik var mı?

Rıza Çalımbay'ın ekibinde Erdoğan Yeşilyurt ve Aaron Appindangoye sakatlıkları sebebiyle, İspanya'daki kritik maçta forma giyemeyecek.

Villerreal'de hangi oyuncular eksik?

Ev sahibi ekipte ise koronavirüs testi pozitif çıkan Sofian Chakla ile birlikte Pervis Estupinan, Gerard Moreno, Albert Moreno, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Villarreal - Sivasspor maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Sivasspor'un El Madrigal Stadyumu'nda 3 puan arayacağı mücadele 22 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Çalımbay: "Kolay olmayacağını biliyorum"

Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay maç öncesi düzenlenen basın toplantısında rakibin gücüne dikkat çekerken karşılaşmanın sonuna kadar oyunun içinde olmaları gerektiğini söyledi.

Çalımbay yaptığı açıklamada, "Villarreal gerçekten iyi oynuyor, kadroları mükemmel, teknik direktörleri Avrupa kupalarını çok yaşamış bir arkadaşımız. Ama biz tabi ki pes etmeyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyorum. 

Ligde son oynadığımız maçı deplasmanda 3-1 kazandık ama yarınki maçta o oyunun çok çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Mücadele etmemiz ve top oynamamız gerekiyor. Defans yapıp durmak istemiyoruz. Maçın başından sonuna kadar oyunun içinde olmalıyız" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler