Sivasspor'un genç yeteneği Emre Kılınç'tan milli takım sözleri!

07.03.2018 - 17:11 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 17:11

Sivasspor'un genç yeteneği Emre Kılınç'tan milli takım sözleri!

Demir Grup Sivasspor forması giyen ve Antalyaspor maçında ortaya koyduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç, hedefleri hakkında konuştu. Ay-yıldızlı formayı terletmek istediğini belirten 23 yaşındaki futbolcu, Sivasspor’un Avrupa kupalarına katılabileceğine inanıyor.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Emre Kılınç’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Başarıyı neye bağlıyor?

Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. Kemik bir kadro da vardı. Yeni oyuncularla kadro güçlendi. Güzel bir ortamımız var. Arkadaşlık üst düzeyde. Samet Aybaba, oyuncularına güven veriyor. Performansımızı üst seviyeye çıkarmamıza yardımcı oluyor. Arkadaşlık, performansımıza etki ediyor. Başarıyı buna bağlıyorum.

"Tecrübe kazanarak daha iyi seviyeye geleceğim"

Her maçta herkes iyi oynamayabilir. Bir takımda 1-2 kişi iyi olmasa diğer oyuncular açığını kapatabilir. Ben performansımın yükseleceğini düşünüyorum. Süper Lig’de ilk senem. Tecrübe kazanarak daha da iyi seviyeye geleceğim. Daha iyi olmam lazım. Çalışarak daha da iyi olacağıma inanıyorum.

"Kasımpaşa'yı yenmek istiyoruz"

Kasımpaşa maçında hedefimiz galip gelmek. İç saha maçlarını önemsiyoruz. Elimizdeki kadronun ne kadar güçlü olduğunu büyük takımları yenerek gösterdik. Kasımpaşa maçını galip bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız keyif alacaktır. İnşallah kazanırız.

"Samet Aybaba bize güven aşılıyor"

Futbolculara güveni en çok hissettiren hoca Samet Aybaba’dır. Performansımızı arttırmamıza yardımcı oluyor. Her hafta bir isim öne çıkıyor. Bize özgüven aşılaması çok büyük bir etken. Kendisine teşekkür ediyorum.

Hedef Avrupa kupaları

Bizim temennimiz Avrupa’ya gidebilmek. Her maça final havasında hazırlanıyoruz. Maç maç bakıyoruz. Sezon sonu Avrupa kupaları neden olmasın? Bu bize değer katar. Sezon sonunda olabildiğince en iyi seviyede ligi bitirmek istiyoruz.

Robinho ve Kone sözleri

Kone ve Robinho gibi oyuncularımız var. Kadroda çok tecrübeli isimler var. İyi seviyelerde oyuncular Hakan ağabey, Muhammed birçok isim var. Ben ve Mert Hakan’a da destek oluyorlar. Yabancı oyuncular da üst seviyede oynamış isimler. Hepsi bir artı değer. Türk – yabancı fark etmez. Hepsine teşekkür ediyorum. Arkadaşlık, performansımızı arttırıyor. Artmaya da devam edecektir.

24 haftada unutamadığı maçlar hangisi?

Unutamadığım maç; Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir’i yendiğimiz maçlar. Üç maç çok önemliydi. Ligin en iyi takımlarına karşı oynuyorduk. Ayrıca Antalyaspor maçını unutamadığım maçlar olarak tanımlayabilirim.

"Hedefim milli formayı giymek"

Benim hedefim milli formayı giymektir. Bu gurur verici olacak. İnşallah şans gelirse elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Sadece sağ ayak, sol ayak olarak ayırmıyorum. Tüm özelliklerimi geliştirmek istiyorum. Gelişimimizi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

Sivasspor taraftarlarına mesajı

Şu anda 6.sıradayız ve Avrupa kupalarına gitmek hayalden öte, hedef oldu. Bunu başarabilecek gücümüz var. Taraftarlarımız her zaman bize destek versin. Her maçta bizi desteklesinler. Biz de onların yüzünü güldürelim istiyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler