Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken kimdir?

Aleyna Gürgen
20.07.2024 - 10:09 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 10:20

Sivasspor'da Mecnun Otyakmaz'ın ayrılması ile başkan olan Bahattin Eken kimdir, Bahattin Eken nerelidir, ne iş yapar ve ne mezunudur? İşte detaylar...

Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken kimdir?

İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ile girdiği seçim yarışını kazandı. Hacıosmanoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanı olmasının ardından ise listesinde yer alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'daki görevinden ayrıldı.

Sivasspor'da yeni başkan Bahattin Eken oldu

Mecnun Otyakmaz'ın Sivasspor'dan ayrılması ile yeni başkan ise Bahattin Eken oldu. Sivasspor tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olarak görev alacak olması nedeniyle, kulüp tüzüğümüz ve yönetim kurulu kararı doğrultusunda Sivasspor başkanlığına Sayın Bahattin Eken getirilmiştir. Sayın Eken’in bu yeni görevi başarıyla yürüteceğine olan inancımız tamdır. Sivasspor Kulübü olarak, bu değişikliğin kulübümüz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bahattin Eken’e yeni görevinde üstün başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bahattin Eken kimdir?

Sivasspor'da başkanlığa Bahattin Eken'in gelmesinin ardından yeni başkan hakkındaki bilgiler de merak konusu oldu. Sivasspor yönetiminde çeşitli görevlerde yer alan Eken, Sivas'ta dünyaya geldi. Kongre Lisesi'nden mezun olan Eken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde ise işletme okudu.

Birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerin sahibi olan Bahattin Eken'e ait olan şirketler ve alanları ise şu şekilde:

Ekenler Madencilik Hazır Beton İnşaat Ltd. Şti.: Madencilik ve inşaat

Ekenler Özel Eğitim Öğretim ve Yurt Hizmetleri Limited Şirketi: Eğitim ve yurt hizmetleri

Ekenler Kireç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi: Kireç üretimi ve ticareti

Ekenler Krom Sanayi Ticaret Limited Şirketi: Krom madenciliği ve ticareti

Eken Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi: Sigorta aracılık hizmetleri

İlgini Çekebilir
Mecnun Otyakmaz, futbolcular ve teknik heyetle vedalaştı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler