Sivasspor'dan Yunanistan'a Transfer!

Akın Ungan
12.08.2023 - 16:16 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 16:32

Son dakika transfer haberleri | Sivasspor’un Polonyalı forveti Karol Angielski, Yunan ekibi Atromitos Athen ile anlaştı. İşte tüm detaylar...

Sivasspor'dan Yunanistan'a Transfer!

Sivasspor’un Polonyalı forveti Karol Angielski, Yunan ekibi Atromitos Athen ile anlaştı. Angielski, Sivas’tan komşu ülke Yunanistan’a transfer oldu.

3 yıllık sözleşme imzalamıştı

Sivasspor’un Radomiak’tan 1 milyon Euro’ya aldığı Angielski, Sivas'ta istenileni veremedi. 3 yıllık sözleşme imzalanması, futbolcu ile kulübün erken ayrılığının önüne geçemedi. Yunan ekibi Atromitos Athen, futbolcuyu bedelsiz olarak kadroya kattığını duyurdu.

Beklenileni veremedi

Sivasspor ile 17 maça çıkan Angielski, bu maçlarda sadece 1 asist yapabildi. Bir forvet için 17 maçta gol atamamak da erken ayrılığın önünü açmış oldu.

Yunan takım ile sözleşme

Atromitos Athen ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Angielski, yeni durağındaki performansı merak konusu.

Kariyeri Polonya'da geçti

Angielski’nin kariyerine bakıldığında bir ilginçlik bulunmakta. Polonya’nın Korona altyapısından çıkan futbolcu, Slask Wroclaw ile anlaştığı 2014 senesinde, bonservisine 2 bin Euro ödendi. Bu 2 bin Euro hariç, Angielski’ye 10 sene boyunca hiçbir Polonya kulübü bonservisine para ödemedi.

Sivasspor 1 milyon Euro ödedi

Angielski, ülkesi Polonya’dan ilk defa Sivasspor’a gelmek için çıktı. Sivasspor, bonservisine 1 milyon Euro ödeyip 3 yıllık sözleşme imzaladığı futbolcu ile 1 yıl geçmeden yollarını ayırdı.

Karol Angielski'nin kariyeri

Kariyerinde 209 maça çıkan Polonyalı, 54 gol atarken 14 de asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler