Sixers, Lakers oyuncusunu korudu, taraftara ceza verdi!

Feride Kara
30.01.2022 - 00:16 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 00:20

Los Angeles Lakers ve Philadelphia 76ers maçında Lakers'lı Carmelo Anthonhy ile dalga geçen taraftarı Sixers tüm etkinliklerden süresiz olarak men etti.

Sixers, Lakers oyuncusunu korudu, taraftara ceza verdi!

Perşembe günü Philadelphia 76ers ve Los Angeles’ın karşılaştığı maça bir Sixers taraftarı damga vurmuştu. Maçın 4. çeyreğinde Lakers oyuncusu Carmelo Anthony aniden Sixers taraftarlarının olduğu tarafa yöneldi. Hakemin müdahalesi ile taraftarlardan uzaklaştırılan Anthony, Sixers taraftarının kendisine sürekli ‘oğlum’ diye hitap ettiğini ve dalga geçtiğini söyledi.

Maçtan atıldı

Anthony’nin taraftarın rahatsız edici hareketlerini hakeme iletmesi ile maç birkaç dakika durdu. Bu sürede Anthony’i dinleyen hakemler taraftarın maçtan çıkarılmasına karar verdi.

Takım sözcüsü açıklama yaptı

İki takımın taraftarlarının da ilgisini çeken olay hakkında 76ers sözcüsü ESPN’e bir açıklama yaptı. Açıklamasında taraftarın uygunsuz davranışları nedeniyle takımın üzgün olduğunu belirten takım sözcüsü taraftar için gerekli işlemlerin yapıldığını aktardı.

Taraftarın ilk cezası değildi

Takımı tarafından tüm maçlardan menedilen taraftar hakkında ilginç bir detay daha paylaşıldı. ESPN’e konuşan bir kaynak, taraftar hakkında 24 saat boyunca yapılan soruşturma sonucunda perşembe günkü maçın bir ilk olmadığını aktardı. Takımı tarafından ceza alan taraftar daha önce de Sixers’ın taraftar davranış kurallarını tekrar tekrar ihlal etmişti. Kimliği paylaşılmayan taraftar daha önceki davranışlarından dolayı uyarılmış ve disiplin cezası almıştı.

Yapmaları gerekeni yaptılar

Cuma günkü Charlotte Hornets maçı sonrasında konu hakkında açıklama yapan Carmelo Anthony şunları söyledi: ‘’Yani yapmaları gereken şeyi yaptılar. Artık bu konu hakkında konuşmam gerektiğini düşünmüyorum. Bence hepimiz neler olduğunu ve neler söylendiğini biliyoruz. Bu konuda konuşmama gerek yok. Sixers elinden geleni yaptı. Dün gece kendi kendime ‘Yapmaları gerekeni yaptılar’ dedim.’’

İlgini Çekebilir
Khloe Kardashian’dan Tristan Thompson’a ‘İhanet’ göndermesi
Habere Git

Sixers maçında Anthony

Perşembe günkü karşılaşmada Philadelphia 76ers rakibi Los Angeles Lakers’ı 105-87 yendi. Carmelo Anthony maçta 26 dakika süre aldı ve 9 sayı, 3 ribaunt ve 1 asist ile takımına katkı sağladı

Senin için hazırladığımız haberler