Siyah beyaz isyan: Yalnız bırakıldık!

Cüneyt Muharremoğlu
15.01.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 14:54

TFF 1. Lig ekibi Altay'da ekonomik sıkıntı nedeniyle birçok futbolcu ayrılma kararı aldı. Teknik direktör Sinan Kaloğlu, "Paramız yetmediği için rakibi analiz eden programa bile alamıyoruz" dedi.

Siyah beyaz isyan: Yalnız bırakıldık!

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da işler yolunda gitmiyor. Sezon çok kötü başlayan ancak daha sonra bir galibiyet serisi yakalayan İzmir'in siyah beyazlı ekibi son 3 haftayı yenilgiyle kapattı.

Samsunspor deplasmanında 3 puan bırakıldı

İkinci yarının ilk maçında Samsunspor deplasmanında Ali Öztürk ve Moryke Fofana'nın gollerine engel olamayan Altay'ın tek golü Salih Sarıkaya'dan geldi.

Sinan Kaloğlu isyan etti

Ekonomik olarak güç günler geçiren, transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı yoluna sözleşmesi süren ve altyapıdan gelen oyuncularla devam eden İzmir takımında teknik direktör Sinan Kaloğlu, Samsunspor maçı sonrası isyan etti.

İlgini Çekebilir
İngiliz devi Altaylı yıldızın peşinde!
Habere Git

"İzmir ve Altay daha ne kadar kafasını kuma sokacak?"

Kaloğlu, şöyle konuştu: "İzmir ve Altay ne kadar daha kafasını kuma sokacak. Bu çocuklar ilk yarıda bu kadar olumsuzluğa rağmen kimsenin beklemediği puanlar topladı. Oyuncularımız daha ne kadar sabredecek?"

Oyuncular ayrılıyor 

Altay Teknik direktörü, bazı futbolcuların takımdan ayrılmak üzere olduklarını söyledi. Kaloğlu, "Oyunculara teklifler var. Hafta içi boşa çıkacak oyuncular var. Futbolcularımızı nasıl tutacağız? İzmir ve Altay'a sesleniyorum. Bu çocuklara yazık değil mi?" dedi.

Samsunspor ve taraftarına tebrik

Kendilerini yenen Samsunspor'u tebrik ettiklerini belirten Kaloğlu, "Taraftarlar da çok centilmendi. Zor bir karşılaşma oldu. Eşit şartlarda ve kadrolarda değiliz. Stratejimiz yediğimiz gole kadar tutu. İki golü de kendi kendimize attık. Samsunspor'un çok iyi oyuncuları var. Maçı bırakmadık ve son dakikaya kadar mücadele ettik" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Eyüp teklif yapmıştı... Fenerbahçe ve Galatasaray genç yıldızla ilgileniyor!
Habere Git

"İzmir bizi yalnız bıraktı, analiz programına para yok"

"İzmir kenti ve Altay camiası bizleri yalnız bıraktı" ifadesini kullanan Kaloğlu şunları söyledi: "Rakibi analiz edecek programa bile giremiyoruz. Çünkü buna paramız yetmiyor. Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum."

Altay küme düşme bölgesinden 6 puan uzakta

Altay TFF 1. lig'de oynadığı 19 maçta topladığı 21 puanla 13. sırada yer alıyor. 4 takımın küme düşeceği ligde Yeni Malatyaspor ve Denizlispor 15 puanla 16 ve 17. sırayı paylaşıyor.

Senin için hazırladığımız haberler