Düğününe iki hafta kalan Andy Carroll'ın başka kadınla yatakta fotoğrafı çıktı!

27.05.2022 - 13:29 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 15:45

İki ay sonra Billi Mucklow ile dünya evine girmeye hazırlanan 33 yaşındaki İngiliz futbolcu Andy Carroll büyük bir skandala imza attı. Detaylar haberimizde...

Düğününe iki hafta kalan Andy Carroll'ın başka kadınla yatakta fotoğrafı çıktı!

West Bromwich'le sözleşmesi sona eren ve serbest kalan 33 yaşındaki İngiliz futbolcu Andy Carroll, İngiltere gündemine oturdu.

Nişanlısının partisine katılmak için Duba'ye gitti

Carroll, iki hafta sonra evleneceği nişanlısı Billi Mucklow'un Dubai'deki bekarlığa veda partisine sürpriz bir ziyaret yapmak için ülkeye gitti. Fakat yıldız futbolcu burada bir skandala imza attı.

Başka bir kadınla yatakta fotoğrafı ortaya çıktı

İngiliz futbolcu, nişanlısının plajda yapılan bekarlığa veda partisinin ardından iki arkadaşıyla birlikte bara gitti. Burada bar yöneticisi Taylor Jane ile tanışan Andy Carroll sonrasında yeni tanıştığı kadınla birlikte otele gitti. Taylor gece Snapchat hesabından Andy Carroll ile birlikte yatakta oldukları bir fotoğraf paylaştı.

İlgini Çekebilir
İkinci Adem Ljajic vakası mı? Dünyanın konuştuğu aldatma iddiası...
Habere Git

"O fotoğraf sadece şakaydı"

Andy Carroll ile aynı yatakta poz veren Taylor Jane Wilkey, fotoğrafların gündeme bomba gibi düşmesinin ardından The Sun'a yaptığı açıklamada odada tek olmadıklarını belirtirken, "Üstümde bornoz vardı ve şaka amaçlı çekilen bir fotoğraftı. Odada yalnız değildik ve 1 kişi daha vardı. Bornozumu çıkarıp 3 kişiyle birlikte olmamı bekleyenlere gerçekten gülüyorum. Tamamen şaka amaçlı çektiğimiz bir fotoğrafı." dedi. 

İnandırıcı bulunmadı

Bu açıklama İngiliz kamuoyu tarafından inandırıcı bulunmazken, Andy Carroll'ın iki hafta sonra dünya evine gireceği Billi Mucklow'un nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler