Bülent Akan: "Hakemler de hatasının bedelini ödemeli"

Özgür Koç
17.01.2024 - 16:41 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 16:58

İnegölspor maçınnın ardından "Hakemler demek ki bunları hak ediyor" açıklamasıyla gündem olan 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan'dan yeni çarpıcı açıklamalar geldi.

Bülent Akan: "Hakemler de hatasının bedelini ödemeli"

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig temsilcisi 24 Erzincanspor'da teknik direktör Bülent Akan'dan bu akşam Adana Demirspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 5. turu karşılaşması öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

"Seri başı uygulamasına karşıyım"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bülent Akan, "Ziraat Türkiye Kupası'ndaki seri başı uygulamasına karşıyım. Günümüz şartlarında deplasman şartları ekonomik olarak çok ağır, dengeler bozuluyor. Adil bir mücadele olmuyor. Ne yazık ki alt lig takımları elenmek için maça çıkıyor" dedi. 

"Hakemler de hatasının bedelini ödemeli"

Akan, ligde geçen hafta 2-0 mağlup oldukları İnegölspor karşılaşmasının ardından hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili ise "Biz son maç için hakeme isyan etmedik. Son haftalarda yaşananlara isyan ettim. Bülent Akan hatasının bedelini istifa ederek veriyor. Hakemler de hatasının bedelini ödemeli. Biz şiddetten yana değiliz ancak hakemler dikkatli olmalı. Hakemler futbolun doğasını bilmiyor. Eski futbolcular hakem olmalı. Futbolun marka değeri artmalı. Ne yazık ki patates tarlalarında top oynuyoruz. Bunlara artık bir çözüm bulunmalı." ifadelerini kullandı.

Bülent Akan ne söylemişti?

TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor'da teknik direktör Bülent Akan, deplasmanda İnegölspor'a 2-0 yenildikleri karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında "Tebriklik bir şey yok. Penaltı verilmiyor, goller oluyor... Neyin tebriği bu? Son pozisyon 5-6 dakika var penaltı 2-1, maç değişir. Neyin tebriği? Bu hakemlerle bu lig bitmez, gerçekten bitmiyor. 
"Bu hakemler hak ediyor demek ki bunları. Tamam biz çok üzüldük Ankaragücü'nün başkanın (Faruk Koca) yaptıklarından dolayı ama bu hakemler hak ediyor demek ki bunları. Allah'ım yarabbim ya... Kardeş sil bunu ya" açıklamalarında bulunmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler