Liverpool - Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Finalindeki Olaylar Örtbas Ediliyor

Akın Ungan
10.06.2022 - 12:16 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 12:25

Fransa'da, Liverpool ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan olaylar örtbas ediliyor. Stade de France'nin güvenlik kamerası görüntüleri imha edildi.

Liverpool - Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Finalindeki Olaylar Örtbas Ediliyor

Liverpool ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan skandal olaylar devam ediyor. Fransa'daki finalde biletli seyirciler dışarıda kalmış, stada biletsiz taraftarlar giriş yapmıştı. Çevrede yaşanan yoğunluk aksaklığa sebep olmuş, maçın başlama saati ertelenmişti. Skandalların ardından örbas girişimleri başladı.

Kamera görüntüleri silindi

Dev final maçına bileti olmayan taraftarların girmesi ve biletli taraftarların dışarıda kalması Avrupa futbolunun en büyük organizasyonunu sarsarken, olayların ardından güvenlik kamerası görüntülerinin ortada olmaması skandala yol açtı. Maça biletsiz girenlerin tespit edilmesi için incelenmesi gereken kameral görüntülerinin silindiği iddia edildi.

Yaşanan skandalın ardından UEFA güvenlik odasındaki Fransa Futbol Federasyonu güvenlik yöneticisinin sorgulandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
TFF resmen açıkladı! Başkanlık seçimi için tam 9 aday
Habere Git

UEFA, Liverpool ile Real Madrid arasında oynanan dev Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlattığını ve skandal olayların inceleneceğini açıklamıştı. Çıkan sonuçların ise kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler