Skoda, Muslera'yı defalarca aradı

21.01.2021 - 21:50 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 21:53

Galatasaraylı Fernando Muslera, 220 gün sonra futbola yeniden döndü. Geçen sezon Rizespor maçında ayağı kırılan Muslera, pozisyonda Skoda ile çarpışmıştı. Milan Skoda, Muslera ile defalarca telefonda konuştu. İşte detaylar...

Skoda, Muslera'yı defalarca aradı

Galatasaray ve Uruguay Milli Takımı'nın kalecisi Fernando Muslera'nın ayağının kırıldığı pozisyonda çarpıştığı Çaykur Rizesporlu Milan Skoda'nın, 220 gün sonra sahalara dönen tecrübeli file bekçisini birkaç defa aradığı ortaya çıktı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, "Pozisyon dikkatle incelenirse, arkadan rakip oyuncunun itmesiyle Skoda dengesini kaybediyor ve şanssız biçimde Muslera'ya çarpıyor. Muslera çok cesur bir isim o anda topa yatınca, bu sakatlık oldu.

Skoda, Muslera'yı defalarca aradı. Üzüntüsünü dile getirdi. Emre Akbaba da Rize de büyük bir sakatlık geçirmişti. Samudio onunla defalarca konuştu. Gerçekten de ikisi de çok üzüldü. Muslera, çok güçlü biçimde döndü. Galatasaray ve Muslera adına çok sevindik. 10 yıl başarıyla hizmet etti. Umarım bundan sonra çok daha başarılı olur" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler