Skrtel: "Yaptığımız bu hataları..."

23.08.2017 - 16:13 | Son Güncellenme: 23.08.2017 - 16:13

AJANSSPOR - Fenerbahçe’nin defans oyuncularından Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi’nde Vardar ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı. Skrtel’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

"Ucuz goller gördük"

İlk karşılaşmadan nasıl bir skorla ayrıldığımızı biliyoruz. Hala bir 90 dakika var önümüzde. Kolay olmayacak bizim için. Böyle turnuvalarda kolay maç yoktur. İlk maç daha iyi olan taraf bizdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Kalemizde ucuz goller gördük. Bu mücadeleye devam edersek tur bizim olacaktır.

"Motivasyon Fenerbahçe'de oynamaktır"

Futbol böyle bir oyun, futbolun içinde böyle şeyler var. Bizim oynadığımız oyunun parçası bunlar. Artık bu hataları bir şekilde geride bırakmamız lazım. Önümüze bakmamız lazım. Başarıya odaklanmalıyız. Motivasyona zaten gerek yok. Motivasyon zaten Fenerbahçe'de oynamaktır.

"Yeterince gol atamadık"

Duran toplardan pozisyon ürettik ama maalesef istediğim golleri atamadım. Bu noktayı geliştirmemiz gerekiyor. Bu çalışmaları yapıyoruz. Duran toplardan yeterince gol atamadık.

Kjaer konusu...

Birbirimize uyumumuz açısından daha iyi anlamak açısından aynı savunma ikilisinin forma giymesi daha olumludur. Ama bu bize kalmış bir karar değil. Kiminle oynayacağımı ben belirleyemem. Diğer arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Bizde yeterince kaliteli oyuncular var. Sahaya kim çıkarsa çıksın herkes katkı vermeye çalışıyor. Şansı da biraz yanımıza çekmeliyiz. Son maçlarda eksik olan taraf buydu bizim için.

"Kendimize inanıyoruz"

Oynadığımız maçlarda skor alabilmek içi geride güçlü önde üretken olmalısınız. Çok fazla gol gördük kalemizde. Daha çok bireysel hatalardan geldi. Bizim yapmamız gereken iyi çalışma ve bu hataları önlemek. Biz kendimize inanıyoruz. Yarın da tek düşüncemiz olacak. Yine bu mücadeleyi sergilersek yeteri kadar pozisyona girip daha yüksek oranla gole çevirebilirsek işler daha kolay olacaktır.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler