Skrtel'de flaş gelişme!

10.05.2019 - 09:38 | Son Güncellenme: 10.05.2019 - 12:43

Skrtel'de flaş gelişme!

Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, iç transferde bazı isimlerle yeniden anlaşmanın yollarını arıyor. O isimlerden biri olan Martin Skrtel’de yeni gelişmeler yaşandı. Skrtel Fenerbahçe’de kalacak mı? Başka bir takıma mı transfer olacak? İşte gelişmeler…

Skrtel arabasını bile satmış

Skorer'in haberine göe; Slovak stoper, yönetimin yaptığı düşük ücret ve kısa süreli öneriyi geri çevirdi. ABD, Arap ve Çin kulüplerinin yanı sıra Parma’dan teklif alan Skrtel’in arabasını bile sattığı belirlendi.

Transfer çalışmaları devam ediyor

Yeni sezon kadrosunu en kısa sürede kurmak isteyen Fenerbahçe, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Skrtel, yönetimin teklifini geri çevirdi

Bu çerçevede takımın en önemli isimlerinden Martin Skrtel ile kısa süre önce bir görüşme yapıldı. 35 yaşındaki Slovak stopere ilerleyen yaşı nedeniyle düşük ve kısa vadeli bir kontrat önerildi. Skrtel bu teklifi, “Benim son kontratım” diyerek geri çevirdi.

Skrtel, uzun vadeli bir kontrat istiyor

Uzun vadeli ve daha yüksek bir kontrat yapma şansı olduğunu belirten deneyimli futbolcu artık kendisine gelen diğer teklifleri masaya yatırmaya başladı. Futbolcuya, ABD Ligi, Arap ve Çin kulüplerinin teklif yaptığı biliniyor.

Skrtel, Parma ile de görüştü

Ayrıca İtalyan ekibi Parma ile de görüşen Skrtel, ailesiyle değerlendirme yaptıktan sonra nihai kararını verecek.

Ayrılık sinyali olarak algılandı

Ayrılık hazırlıklarına başlayan başarılı futbolcunun ailesine ait olan aracı da sattığı ifade edildi. Ligin bitimine kısa bir süre kala Skrtel’in bu hareketi ayrılık sinyali olarak yorumlandı.

Skrtel, Fenerbahçe'de vazgeçilmezlerden biri oldu

Bu sezon 25 lig maçında forma giyen Martin Skrtel önceki sezonlarda da takımın vazgeçilmezi olmuştu.

Skrtel formasını kimseye kaptırmadı

Bu sezonki üstün performansına rağmen takımın alt sıralara düşmesine engel olamayan Slovak stoper bir gol kaydetti. Neustadter, Sadık ve Serdar ile birlikte savunmada görev yapan Skrtel formasını hiç kaptırmadı.

Senin için hazırladığımız haberler