Skrtel'in transferi hakkında resmi açıklama: "Beklemeye karar verdi"

31.07.2019 - 14:55 | Son Güncellenme: 31.07.2019 - 17:55

Skrtel'in transferi hakkında resmi açıklama: "Beklemeye karar verdi"

Martin Skrtel'in temsilcilerinden Mithat Halis, Slovak oyuncunun Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Skrtel, Fenerbahçe'de devam edecek mi? İşte detaylar...

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, "Skrtel, 'acele etme, bekle' diyor. Slovakya'da eski takımıyla antrenmana çıkıyor. 'Zamanımız var' diyor.  Körfez ülkelerinden gelen teklifler çok iyi olmasına karşın, bunları kabul etmedi.  Bize de çok menajerlik parası veriyorlardı. Bizi aksattı. Gülmemin sebebi bu. Fenerbahçe'nin bir buçuk ay önce yaptığı teklifi kabul etmedi.  Bu yüzden sürüncemede kaldı. 

'Ücrette fark yok'

Skrtel, 1 yıllık sözleşme istedi. Fenerbahçe, 2 yıl istedi.  İngiltere'de de böyledir. 33 yaşındaki oyuncular, birer yıllık sözleşme isterler. Sezon sonunda durumu tekrar görmek için. Fenerbahçe'nin önerdiği yıllık ücretle, Skrtel'in istediği arasında fark yok. Sabırlı olmak ve beklemek gerektiğini düşünüyor. Son derece sakin ve kendini hazır tutuyor. Fenerbahçe'deki sorun Skrtel'in aldığı değil. Onun yanında oynayan ve pozisyon almasını bilmeyen oyuncuların aldığı yüksek paralar. Problem o ücretlerin hak eden oyuncuya verilmesi. Comolli yi bu nedenle eleştiriyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler