Slaven Bilic'ten Flaş Fenerbahçe Açıklaması:" Anlaştık"

İsa Kethüda
10.01.2022 - 18:29 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 18:59

Son dakika Fenerbahçe haberleri... İsmi Fenerbahçe ile anılan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic flaş açıklamalar yaptı. İşte Bilic'in açıklaması...

Slaven Bilic'ten Flaş Fenerbahçe Açıklaması:" Anlaştık"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu. Bilic, "Fenerbahçe'den teklif gelirse reddetmek zordur" dedi. 

"Fenerbahçe'yi reddetmek zor"

Germanijak sitesine konuşan Bilic, "Kendimi tanıyorum ve ne karar vereceğimi de biliyorum. Sadece ben değil, biraz gerçekçi olalım. Fenerbahçe gibi bir kulüp sizinle ilgileniyorsa reddetmek çok zordur. Bu her gün başınıza gelecek bir durum değil çünkü. İstanbul kulüpleri birer dev ve Türkiye'yi sevdiğimi sizden hiçbir zaman saklamadım.

"Bir kulüple anlaşacaksam ekstra bir şey olmalı"

Aylarca Çin'de ailem, akrabalarım ve arkadaşlarım olmadan kaldıktan sonra bir tatil hasreti çektim. Hayatta bir denge bulmamız lazım ve dürüst olmak gerekirse, şu anda bir kulüple anlaşacaksam ekstra bir şey olmalı. En azından yaza kadar Hırvatistan'da kalmayı sorun etmem. 

"Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim"

Altıncı ayda ayrılmak istedim, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmiştim. O dönemde Çin Ligi'nde futbol oynanıp oynanmayacağı dahi kesin değildi, ailem gelemezdi ve futbola gelince her şey çok kötü gitti. Ve harika bir ilişkim olduğu başkanıma gittim ve ayrılmak istediğimi söyledim. 

"Başkan kalmamı istedi"

Ama o kalmam için ısrar etti. 2 yıl kalmamı istedi. Çünkü stadyum yapıyor ve uzun vadeli bir planı var. Üç gün boyunca konuştuk ve sezon sonuna kadar kalacağım, daha iyi bir konuma gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımı söyledim. Ancak sezon bittiğinde yine de ayrılma olasılığını düşünmek için de anlaşmaya vardık. 

İlgini Çekebilir
Başkan Ali Koç hastalığı atlattı
Habere Git

Ocak ayında gitmeme izin verdi

O da bunun adil olduğunu istersem ocak ayı geldiğinde gidebileceğimi kabul etti. Şimdi ayrıldım" dedi. 

İlgini Çekebilir
44 sezon önceki gibi Trabzon şampiyon, 3 Büyük hocasız!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler