Slaven Bilic geri dönüyor! Anlaşma tamam!

26.05.2019 - 08:48 | Son Güncellenme: 26.05.2019 - 11:48

Slaven Bilic geri dönüyor! Anlaşma tamam!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında Hırvat teknik direktör Slaven Bilic de vardı. Bilic'in bu maçı neden izlediği ortaya çıktı. Bilic, Beşiktaş'ın başına mı geçiyor? Hangi takımla anlaştı? Kasımpaşa ile mi görüşüyor? İşte yanıtı...

Bilic 4 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönüyor

Beşiktaş’ı çalıştırdığı 2 sezonda taraftarın sevgilisi olan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, 4 yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig'e geri dönüyor.

Slaven Bilic, Kasımpaşa'nın başına geçecek

50 yaşındaki çalıştırıcı bu sezon, özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Kasımpaşa'nın başına geçecek.

West Ham ve Al Ittihad'ı çalıştırmıştı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham United ve Al Ittihad'ı çalıştıran Slaven Bilic'e tekrar Türkiye yolu gözüktü.

Kasımpaşa ile Bilic el sıkıştı

UEFA Pro Lisans kursunda konuşma yapmak için Türkiye'de bulunan Bilic'in Kasımpaşa ile görüştüğü kaydedildi. Önceki gün Vodafone Park'ta Beşiktaş - Kasımpaşa maçını izleyen Hırvat teknik adamla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Bilic'in performansı

Suudi Arabistan'da istediği sonuçları almakta zorlanan ve çıktığı 17 maçtan yalnızca 4 galibiyet çıkarabilen Hırvat hoca, 3 ay önce görevinden ayrılmıştı. 50 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş'la çalıştığı iki sezonda şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak üçüncülüğün ötesine geçememişti. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler