Slaven Bilic imzayı attı! İşte yeni takımı...

06.01.2021 - 09:21 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 09:27

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran ve son olarak İngiltere Premier Ligi ekibi West Bromwich Albion'da görev yapan Slaven Bilic'in yeni takımı belli oldu. Bilic, kariyerine Çin'de devam edecek. İşte yeni takımı ve sözleşme süresi...

Slaven Bilic imzayı attı! İşte yeni takımı...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Slaven Bilic, son olarak Premier Lig'de West Bromwich Albion ekibini çalıştırmıştı. Bilic'in yeni adresi Çin oldu. İşte detaylar...

Bilic'in yeni takımı Beijing Guoan

Premier Lig'deki macerası sönük geçen Hırvat teknik adam Slaven Bilic kariyerine Çin'de devam etme kararı aldı. Kendisine ulaşan teklifleri değerlendiren Bilic, Çin ekibi Beijing Guoan ile el sıkıştı. 

WBA ekibinde neler yaptı?

Kulüpten yapılan açıklamada Slaven Bilic ile yapılan anlaşma duyuruldu ve bu anlaşmanın süresinin de 2 yıllık olduğu açıklandı. Hatırlanacağı üzere Bilic, WBA'da ikinci sezonunu geçirmiş ve lacivert-beyazlı takımı 13 haftada 7 puanla bırakmıştı. 

Burak Yılmaz'ın da eski takımı

2013-15 arasında Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic'in bu sezon çalıştıracağı Beijing Guoan'da daha önce Burak Yılmaz da forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler