Slaven Bilic: "Bir sonraki işim muhtemelen İngiltere veya Türkiye'de olacak"

Feride Kara
30.03.2022 - 16:44 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 16:56

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic İngiliz basınına verdiği röportajda bir sonraki işinin İngiltere veya Türkiye'de olabileceğini açıkladı.

Slaven Bilic: "Bir sonraki işim muhtemelen İngiltere veya Türkiye'de olacak"

Beşiktaş'ın eski Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic İngiliz basınından The Athletic'e verdiği röportajda gelecek kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Kendimi hazır hissediyorum

Slaven Bilic: "Çin'den ayrıldıktan sonra kariyerime ufak bir mola verdim ve bana çok iyi geldi. Heyecanımı geri kazandım. En iyisini henüz yaşamadım. Kendimi iyi hissediyorum, hazır hissediyorum ve tekrar çalışmak için sabırsızlanıyorum. 

Serseri bir çocuk gibi sorun çıkarmak istemedim

Avrupa'dan teklif aldığını açıklayan Slaven Bilic: "Temmuz ayında Avrupa'nın en iyi takımlarından bir teklif aldım. Başkanlarıyla görüştüm ve ikna oldum. Beijing Guoan'ın sahibiyle konuştum ama gitmemi istemedi. Ben de serseri bir çocuk gibi sorun çıkarmak istemedim ve takımda kaldım."

Ya İngiltere ya Türkiye olacak

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe ile adı anılan Bilic Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Bilic: "Teknik direktörlük kariyerimin büyük kısmını İngiltere ve Türkiye'de geçirdim. Oradaki insanlar beni seviyor ve ben o ülkelerde gerçekten iyi hissediyorum. Bir sonraki işim muhtemelen İngiltere veya Türkiye'de olacak."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Trabzon maçı öncesi kötü haber! Milli takımda sakatlandı...
Habere Git

Payet'i Beşiktaş'a almak istemiştik

Dimitri Payet transferi hakkında konuşan Slaven Bilic: "Dimitri Payet'yi Beşiktaş'a da transfer etmek için çok uğraşmıştık ama olmamıştı. Sonra West Ham'a gidince Payet'yi alabildik. Upton Park'taki son maç öncesi West Ham taraftarları, Manchester United takım otobüsünün camlarını kırdılar. Böyle şeyler Türkiye'de sık olur ama İngiltere'de böyle bir şeyi hiç görmemiştim."

Senin için hazırladığımız haberler