Slaven Bilic'in Ada macerası bitti! Resmi açıklama...

16.12.2020 - 12:57 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 16:01

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic, kariyeri adına zor bir dönem yaşıyor. Hırvat çalıştırıcı ile ilgili haftalardır ayrılık iddiaları gündemdeydi. İngiliz basını, Slaven Bilic ile West Bromwich Albion arasındaki ayrılık için süre verdi. Kulüp ise resmen ayrılık açıklamasını yaptı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'u çalıştıran Slaven Bilic ile ilgili bir iddia ortaya atılmış ve Bilic ile yolların ayrılacağı iddia edilmişti. İddia gerçeğe döndü ve Hırvat çalıştırıcı ile yollar resmen ayrıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Bilic 48 saat içinde görevinden alınabilir demişlerdi

The Times, West Bromwich'in Manchester City karşısında aldığı 1-1'lik beraberlik Bilic'in koltuğunu kurtarmasına yetmeyeceğini ve Hırvat teknik adamın 48 saat içinde görevinden alınacağını öne sürmüştü. Sosyal medyada geride bıraktığımz haftalarda bazı West Bromwich taraftarları, Bilic'in ceketini alıp kulüpten gitmesi yönünde paylaşımlar yapmıştı.

Ve Bilic gönderildi

İngiliz medyasının haberinin üzerinden kulüpten de resmi bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Slaven Bilic ve beraberindeki ekibine geçen sezon yükselme yolunda gösterdikleri çaba için teşekkür eder, hepsine başarılar dileriz" denildi.

WBA, Premier Lig'de ne durumda?

2013-15 arası Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic'in koltuğuna ise Sam Allardyce, Nigel Pearson, Mark Hughes ve Eddie Howe gösteriliyor. WBA'da ikinci sezonunu yaşayan Bilic, lacivert-beyazlı takımı 13 haftada 7 puanla bıraktı. WBA, Premier Lig'de 19. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler