Slavia Prag'ın Muhammed Cham isyanı: "Trabzonspor'u tercih etti"

26.08.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 13:43

Çekya Ligi takımlarından Slavia Prag Yönetim Kurulu Başkanı Jaroslav Tvrdik, Trabzonspor ile transfer görüşmelerini sürdüren Muhammed Cham hakkında konuştu.

Slavia Prag'ın Muhammed Cham isyanı: "Trabzonspor'u tercih etti"

AJANSSPOR-HABER

Çekya Ligi ekiplerinden Slavia Prag Yönetim Kurulu Başkanı Jaroslav Tvrdik, Trabzonspor ile transfer görüşmelerini sürdürmek üzere Trabzon'a gelen Muhammed Cham hakkında açıklamalarda bulundu.

Çek kulübünün taraftarları, Clermont forması giyen Muhammed Cham'ın Trabzonspor ile anlaşması üzerine sosyal medyada Slavia Prag Yönetim Kurulu Başkanı Jaroslav Tvrdik'e tepki gösterdi.

"5.4 milyon Euro ve üzerine bonuslar teklif ettik"

Jaroslav Tvrdik taraftarların tepkilerine karşılık olarak, "Muhammed Cham için yıl sonuna kadar ödenecek 5.4 milyon Euro ve üzerine bonuslar teklif ettik. Biz hiçbir oyuncuya bu kadar yüksek bir teklif yapmadık.

"Cham, Trabzonspor'u seçti"

Teklifimiz kabul edilseydi, Cham bu kulüpte en fazla kazanan oyuncu olacaktı ancak o Trabzonspor'u seçti. Futbol budur" diye konuştu.

"Süreç çok üzün sürdü ama nihayet sonuçlandı"

Öte yandan Trabzon'a gelen Muhammed Cham, transfer süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Cham, "Süreç çok üzün sürdü ama nihayet sonuçlandı. Uzun süredir Almanya’da bu sürecin sonuçlanmasını ve buraya gelmeyi bekliyordum. Burada olduğum için çok mutluyum.

"Kendimi 10 numara olarak değerlendirebilirim"

Kendimi 10 numara olarak değerlendirebilirim ama önemli olan hocamın benden ne istediği olacak. Hocamız ile görüşmemiz oldu. Bana Trabzonspor’dan ve gelecek planlarından bahsetti. Bunlar beni çok etkiledi ve heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

Clermont performansı

Clermont ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Avusturyalı yıldız, görev aldığı 74 karşılaşmada 15 gol ve 8 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

23 yaşındaki yıldız futbolcu Clermont dışında Wolfsburg U19, A. Lustenau, Vendsyssel FF, Admira Wacker, Wolfsburg II ve Hannover 96 U17 formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

Avusturya Milli Takımı'nda da oynayan Cham, çıktığı 3 karşılaşmada 54 dakika sahada kaldı.

Fotoğraf: İnfotbal

Senin için hazırladığımız haberler