Slimani pişman oldu! Teklif...

09.03.2019 - 11:16 | Son Güncellenme: 09.03.2019 - 14:16

Slimani pişman oldu! Teklif...

Fransız basınından La Gazette du Fennec’in haberine göre; kariyerinin en karmaşık dönemini yaşayan Islam Slimani, Ocak ayında Real Betis’in transfer teklifini geri çevirdiği için pişman oldu. 

Slimani’nin transfer döneminin son saatlerinde Real Betis’ten gelen teklifi düşük mali şartlar nedeniyle reddettiği öne sürüldü.

Ersun Yanal’ın oyuncusunu motive etmek için büyük çaba sarf ettiği ifade edilirken, sonrasında alınan teknik kararlarla yedeğe çekildiği belirtildi.

Bazı maçların kadrosuna dahi giremeyen Cezayirli futbolcunun bu sezon Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkma ihtimalinin az olduğu belirtildi. (Akşam)

Slimani suskun

Bu sezon santrforlarından beklediği skor katkısını alamayan Fenerbahçe, son haftalarda stoperlerinin golleriyle seviniyor.

 

 

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişinin ardından iyice gözden düşen İslam Slimani ile Michael Frey ligde golle buluşamadı.

 

Takımın Ersun Yanal'ın gelişinden sonra 1. forveti durumunda bulunan Roberto Soldado ise tecrübeli teknik adamdan sonra 2 gol atabildi.

 

Bahsi geçen dönemde sarı-lacivertliler direkt savunma oyuncularından 4 gol buldu.

 

Fenerbahçe'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında Martin Skrtel gol atarken, son 2 haftada savunmacılardan 3 gol geldi.

 

Beşiktaş ile oynanan derbide Sadık Çiftpınar ve Hasan Ali Kaldırım ile gol bulan sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor karşısında da Serdar Aziz ile güldü.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal döneminde bu oyuncuların yanı sıra savunmacı orta saha pozisyonunda görev alan Mehmet Topal ile Jailson da birer gol buldu.

Slimani'ye bir kötü haber daha

Fenerbahçe'de zor günler geçiren Islam Slimani'ye bir şok da Cezayir Milli Takımı'ndan geldi. Slimani, Cezayir Teknik Direktörü Djamel Belmadi'nin de gözünden düştü.

 

 

Skorer'in haberine göre Fenerbahçe’de sezon başından bu yana hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani yeni bir krizin daha tam ortasına düştü.

 

Cezayir basınında yer alan özel haberde, Slimani’nin Afrika Uluslar Kupası öncesi büyük sıkıntı yaşadığı belirtildi.

 

Tecrübeli forvetin Fenerbahçe’de Ersun Yanal’la sorunlar yaşadığı ve birbirleriyle anlaşamayacak duruma geldikleri yazıldı.

Yanal tarafından kadroda düşünülmeyen Slimani’nin artık forma şansının olmayacağı dile getirildi.

 

Cezayir Milli Takımı yetkililerinin de bu durumdan haberdar olduğu vurgulandı.

 

Buna göre, Afrika Uluslar Kupası için formda bir forvet hattı kuran Cezayir Teknik Direktörü Djamel Belmadi’nin de Slimani’yi artık düşünmediği bildirildi.

Cezayir’de Belmadi’nin elinde daha formda forvetler olduğu ve şu anda Mart ayında yapılacak Gambia ve Tunus maçlarında Slimani’nin kadroya alınmayacağı aktarıldı.

 

Hatta daha ötesinde yazın düzenlenecek turnuvada da Slimani’nin olmayacağı dile getirildi.

Benzer şekilde Benzia’nın da benzer sıkıntı yaşadığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler