Eski Fenerbahçe Oyuncusu İslam Slimani Yuvasına Döndü

Akın Ungan
03.02.2022 - 23:23 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 08:01

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Islam Slimani, 6 yıl aranın ardından eski kulübü Sporting CP'e transfer oldu. Slimani'nin F.Bahçe performansı ve detaylar haberimizde...

Eski Fenerbahçe Oyuncusu İslam Slimani Yuvasına Döndü

2018/19 sezonunda Fenerbahçe'nin Preimer Lig'de Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Islam Slimani, Olympique Lyon'dan eski takımı Sporting CP'e bedelsiz olarak transfer oldu. Slimani, Portekiz ekibinde yıldızını parlatarak, Premier Lig'e transfer olmuştu.

Sporting'ten Premier Lig'e dev bonservis ile gitti

Portekiz ekibi, 33 yaşındaki Slimani ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Islam Slimani, daha önce 2013 yılında adım attığı bu kulüpten 31 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile İngiltere için ayrılmıştı. Premier Lig'de Leicester City forması ile beklenen performansı ortaya koyamayan forvet, Fenerbahçe'ye kiralandı. Sarı-Lacivertliler ile çıktığı 25 maçta yalnızca 5 gol kaydederek, düşük performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş harekete geçti! Cimbom'dan sonra bir darbe de Fener'e...
Habere Git

Fenerbahçe için hata demişti

2018/2019 sezonunda Leicester City'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Islam Slimani, Türkiye macerasını "hata" olarak değerlendirdi. Slimani, Bein Sports'un Fransa kanalına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye geldiğimde Teknik Direktör bana güveniyordu ve oynatıyordu. Sonra bir gün bana kiralık olarak takıma katıldığım, gelecek yıl takımda olmayacağım ve idmanlara çıkmayacağımı söylediler. Ocak ayında teklifler vardı ama müsaade etmediler. Türkiye transferim bir hataydı" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeki Roger Schmidt'ten haber var
Habere Git

Islam Slimani'nin kariyeri

18 Haziran 1988 doğumlu Islam Slimani, futbola ülkesi Cezayir'in JSM Chéraga takımında başladı. CR Belouizdad, Sporting CP, Leicester City, Newcastle United, Fenerbahçe, Monaco ve Olympique Lyon formaları giyen Slimani, son olarak Fransız kulüpten, yıldızını parlattığı Sporting'e transfer oldu. Kariyer boyunca 351 maça çıkan Slimani, 128 gol, 45 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler