Slimani'ye büyük sürpriz!

30.05.2019 - 19:34 | Son Güncellenme: 30.05.2019 - 16:52

Fenerbahçe'de TFF'ye verilen listede yer almayan ve uzun süredir resmi maça çıkmayan Islam Slimani, milli takıma çağrıldı.

Cezayir Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosu belli oldu. Bir çok yıldız ismin bulunduğu kadroda Türkiye’den de iki isme yer verildi. Galatasaraylı Sofiane Feghouli, Fenerbahçe’den Islam Slimani 23 kişilik son listede yer aldılar.

‘Fenerbahçe’de oynamıyordu, sürpriz oldu’

Sezon boyunca kulübü Fenerbahçe’de forma giymeyen ve milli takıma çağrılıp çağrılmayacağı soru işareti oluşturan Islam Slimani ile ilgili karar ülkede yankı yarattı. Cezayir basınında “Fenerbahçe’de uzun süredir forma giymeyen Slimani’nin davet edilmesi sürpriz oldu” şeklinde yorumlar yapıldığı görüldü.

Yeni takım için fırsat

Fenerbahçe’de kiralık dönemi sona eren ancak bonservisini elinde bulunduran Leicester City’de de gelecek sezon forma giymesi beklenmeyen oyuncu, önemli bir fırsat yakaladı. Avrupa’daki bir çok kulüp tarafından takip edilen, transferde önemli pay sahibi olan Afrika Uluslar Kupası’nda kendini gösterebilmesi, Slimani’nin yeni bir takım bulmasına yardımcı olacak. (Skorer)

Kadroda şu isimler yer aldı:

 Kaleciler: M'Bolhi, Doukha, Oukidja

Defans: Mandi, Zeffane, Bensebaini, Halliche, Tahrat, Benlamri, Atal, Fares

Orta shaa: Belkebla, Bennacer, Abeid, Feghuli, Guedioura, Boudaoui

Forvet: Ounas, Mahrez, Slimani, Brahimia (AJANSSPOR)

 

Senin için hazırladığımız haberler