Sloukas: "Sezon iptal edilmeli"

08.04.2020 - 13:31 | Son Güncellenme: 08.04.2020 - 13:35

Fenerbahçe Beko'nun Yunan yıldızı Kostas Sloukas takımdan ayrılacak mı? Geleceği hakkında neler söyledi? Fenerbahçe Beko takımı koronavirüsü nereden kaptı? İşte detaylar...

Sloukas: "Sezon iptal edilmeli"

Fenerbahçe Beko'nun Yunan yıldızı Kostas Sloukas, Yunanistan basınına açıklamalarda bulundu.

Ülkesinde yayım yapan Ta Nae gazetesine konuşan Sloukas, Fenerbahçe Beko'yla sözleşmesinin olduğunu, ancak Obradovic'in ayrılması halinde işlerin değişebileceğini ifade etti.

"Farklı düşüncelere sahibim"

Ülkesine döneceği şeklindeki haberleri gördüğünü söyleyen yıldız, "İçinde bulunduğumuz sıra dışı durumdan dolayı farklı düşüncelere sahibim ama bu hala kontratım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Eğer söylentilerdeki gibi koç Obradovic takımdan ayrılırsa işler değişebilir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko virüsü nereden kaptı?

beIN Sports'tan alınan habere göre Sloukas'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Sanırım birkaç takım arkadaşım Rusya'da Khimki ile oynadığımız maç için bulunduğumuz esnada virüsü kaptı. Ben o maçta oynamadığım için İstanbul'da kalmıştım. Ancak bu durumun hepimizi korkuttuğunu söylemem gerekiyor. Türkiye'de durumun başlarda gerektiği kadar ciddiye alınmadığını liglerin bir süre daha devam etmesiyle birlikte gördük. Umarım her şey kısa süre içerisinde yoluna girer.

"Sezon iptal edilmeli"

Euroleague'de maçların yeniden başlama ihtimalini düşük görüyorum. Sezonun iptal edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler