Smaç Yarışması'nda Florida Rüzgarı!

16.02.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 06:45

NBA Smaç Yarışması'nda mutlu sonra ulaşan Derrick Jones Jr. oldu.

NBA All-Star Cumartesi Gecesi'nin merakla beklenen anında; Smaç Yarışması'nda birbirinden etkileyici smaçlar yapıldı.

İlk turda Orlando Magic'in yıldızı Aaron Gordon, teknik açıdan zor smaçlarla 50'şer puan topladı. Miami Heat'ten Derrick Jones Jr. ise, Bam Adebayo'nun üzerinden bastığı smaçla 46 puan alırken, 360 derece bacak arası smacıyla tam puan topladı. Milwaukee Bucks'tan Pat Connaughton ve Los Angeles Lakers'tan Dwight Howard, ilk turda elenen isimler oldu.

Derrick Jones Jr, finaldeki ilk smacında, iki kişi üzerinden bacak arası smaç vururken 50 tam puan aldı.  Aaron Gordon da finaldeki ilk smacında 50 tam puan aldı ve eşitlik bozulmadı. Jones Jr, finaldeki ikinci smacında, DJ Khaled'in panyaya çarptırdığı topu aldı ve ünlü DJ'in üzerinden bacak arası tamamladı. Bu smaç jüriden 50 puan aldı. Aaron Gordon da panyanın yanından seken topu tek elle 360 derece dönerek tamamladı ve bu smaçla yine 50 puan aldı. 

Uzatmalara giden yarışmada daha fazla puanı alan Aaron Gordon, 2020 yılının smaç yarışmasını kazanamadı. Gordon, final smacınd, Boston Celtics'in 2.26 metr boyundaki pivotu Tacko Fall'in üzerinden smaç bastı. Ancak Jüri, bu smaca 47 puan verdi. Derrick Jones Jr. ise, ikinci uzatmada 48 puan aldığı smaçla şampiyonluğa uzandı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler