Sneijder - Cabau çifti hakkında çarpıcı gerçekler ortaya çıktı

01.12.2020 - 16:13 | Son Güncellenme: 01.12.2020 - 16:21

Wesley Sneijder haberleri... Geçtiğimiz yıl boşanan Wesley Sneijder - Yolanthe Cabau çifti hakkında çarpıcı gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sneijder - Cabau çifti hakkında çarpıcı gerçekler ortaya çıktı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder ile ünlü model Yolanthe Cabau, ülkeleri Hollanda'da gündemden düşmüyor. Geçen yıl boşanan çift, yaptığı açıklamalarda dostça ayrıldıklarını ve çocukları Xess Xava için zaman zaman görüşebileceklerini söylemişlerdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sneijder, futbolu bıraktıktan sonra bir de Yolanthe'den ayrılınca bunalıma girmiş ve aldığı fazla kilolar ile dikkat çekmişti. Ünlü çift geçen yıl ayrılmış ve Sneijder girdiği depresyon sonrası De Telegraaf'a eşini aldattığını şu ifadelerle açıklamıştı:

Yolanthe ile sevgili olmadan önce günde 2 saat konuşmaya başladık ve onunla geçirdiğim zamanlar beni aşka sürüklemeye başladı. Sonra her şey kötü gitmeye başladı. Çünkü, nedeni bendim.

Sürekli partiler, sonu gelmez partiler. Yolanthe'nin olmadığı partiler... Kötü arkadaşlarla! Kadınlar ve içkiler. Her şey kontrolümden çıkmıştı. Bedenim oradaydı ama kalbim Yolanthe'nin yanındaydı.

Ardı arkası gelmez yalanlardan sonra Yolanthe'ye karşı dürüst oldum. Her şeyi itiraf ettim. Hiçbir şeyi atlamadım. Yolanthe'nin hiçbir hatası yok. Hata nerede? Şöhret, ego, para, güç ve şehvet...

Ve evet, acı hepsinin ardından çok güçlü bir şekilde beni buldu. Çünkü Yolanthe Amerika'da. O hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvettim ve onu kaybettim."

Tüm bunlardan sonra ortaya çıkan bir fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu. Sneijder'in eski eşi Yolanthe'yi aldattığı haberleri sonrasında ortaya çıkan fotoğlaf, sosyal medyada oldukça konuşulurken iddiaların gerçek olduğu yönünde yorumlandı.

 

Öte yandan Yolanthe Cabau, Hollanda basınına yaptığı açıklamada ''Şu an kendimi çok güçlü hissediyorum, kendime daha çok zaman ayırabiliyorum. Bazen işler istediğiniz gibi gitmez. Evlilik de böyledir. Çektiğiniz acılardan ders almalısınız. Ve bu çektiğiniz acılar sizi güçlendirir.'' sözlerini kullandı.

Yolanthe, eski eşi Sneijder ile hala görüştüğünü de söylerken ''Xess'i özlüyor. Biz şu anda Los Angeles'ta kalıyoruz. Skype'tan görüşüyoruz ve çocuğunu görebiliyor. Annem, ablalarım ve Wesley'in annesine çok yakınım. O yüzden zaten sürekli iletişim halinde oluyoruz.'' dedi.

Wesley Sneijder'in annesi Sylvia Sneijder ise ''Xess Xava'nın huzura ihtiyacı var. Sevgiye ihtiyacı var. O çok tatlı bir çocuk. Bu evlilikteki kriz ona yansımamalı.'' dedi.

Sylvia Sneijder, Sneijder ve Yolanthe Cabau çiftinin barışıp barışmayacağı sorusuna ise ''Hiçbir fikrim yok, bunu zaman gösterir.'' cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler