Sneijder, Galatasaray'a dönecek mi? Bülent Uygun'dan çarpıcı sözler...

01.06.2018 - 15:53 | Son Güncellenme: 01.06.2018 - 15:53

Sneijder, Galatasaray'a dönecek mi? Bülent Uygun'dan çarpıcı sözler...

Deneyimli teknik adam Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Bülent Uygun çarpıcı açıklamalarda bulunurken kariyer planlarını, transfer tekliflerini ayrıca Galatasaray'ın gündemine giren eski öğrencisi Wesley Sneijder hakkında konuştu

İşte Uygun'un açıklamaları: 

"Hedeflerimin arasında şampiyonluğa oynayacağımız bir takım var"

"Bazen çok başarılı olsanızda ayrılmanız gerekiyor. Gerçekten ben gittiğim zaman iki galibiyeti olan, düşme hattına yakın bir takımdı. Bizden sonra 11 maçta 8 galibiyet aldık. Asya Kupası maçlarında başarılı olduk. Fakat sezon bittiğinde 4.sırada bitirip yine Asya Kupası'na katılım hakkı kazandık."

"Hep düşen takımları alıp kurtarmaya çalıştık. Çok kolay gibi gözüküyor. Gaziantepspor'a ilk gittiğimde 4 sene önce en az 5 galibiyet almamız lazım iken 6 galibiyet 2 beraberlik almıştık. Burada da son sıralarda takım alıp kupalara götürdük. Hedeflerimin arasında şampiyonluğa oynayacağımız bir takım var. Başkana teşekkür ettim, başka hedeflerim var dedim. Sözleşmem devam ediyordu"

"Yurtdışından teklifler gelebilir"

"Anlaştığım ya da söz verdiğim bir takım yok. Bundan sonraki süreçte ne olur bakacağız. Aynı duyguları, düşünceleri yaşayan bir yönetim ile başarılı olmak istiyoruz. Yurtdışından bir iki takımdan menajerler aracılığı ile konuşmalar oldu. Yeni bir erkek evladım var onunla oynamak keyif. Birleşik Arap Emirliklerinden bir takım ve Milli Takım seviyesinde bir takım olabilir"

"Sneijder iyi bir Galatasaraylı"

"Wesley Sneijder'in bir kere alacağı yok. Sneijder iyi bir Galatasaraylı. Sürekli konuştuk, Fatih Terim hoca gelince zaten şampiyon Galatasaray olacak demişti. Zaten bizim 11 maçta 8 galibiyet almamızda büyük rol oynadı. Hollanda Milli Takımı ile jübilesini yapacak. Galatasaray takımı ve hocası isterse tabii seve seve gelir. Olur mu olmaz mı onu yönetim ve teknik ekip bilir."

"Sneijder, Türkiye'ye dönmek istiyor. Geleceği zaman mutlaka fedakarlık yapacaktır"

"Sneijder, Türkiye'ye dönmek istiyor. Geleceği zaman mutlaka fedakarlık yapacaktır. Bu sonuçta yöneticilerin kararı. Futbol hayatı bittikten sonra sanki Türkiye'ye yerleşecekmiş gibi duruyor. Hayalinde dört tane takımın teknik direktörlüğü var. Galatasaray, Ajax, R. Madrid, Inter takımları hayalinde var"

"Ibrahimovic mesela sakatlandı 7 ay oynamayacak dediler 4,5 ayda geri döndü"

"Sneijder'in fiziksel durumu hakkında şöyle bakmak lazım Ibrahimovic mesela sakatlandı 7 ay oynamayacak dediler 4,5 ayda geri döndü. Şimdi şov yapıyor. Bu oyuncular zaten yetenekli. Sezon başında gerekli çalışmayı yaparsa sorun olmaz."

Belhanda mı? Sneijder mi?

"İkisi de kaliteli oyuncu. Belhanda ya da başka oyuncu hakkında karşılaştırma yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Galatasaray camiasını şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de bu çekişmeli sezonda katkısı oldu. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi dönüşünde hep zorlu maçlar oynadı."

"Fenerbahçe camiası için hayırlısı olsun"

"Biz teknik adamlar olrak başkan konusunda açıklama yapması çok doğru değil. Fenerbahçe camiası için hayırlısı olsun. Projelerin çok önemli olacağını düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler