Sneijder: Galatasaray'da unutamadığım teknik adam Mustafa Denizli...

02.03.2018 - 16:25 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 16:25

Sneijder: Galatasaray'da unutamadığım teknik adam Mustafa Denizli...

'Buraya geldiğim için mutluyum'

"Galatasaray'dan Nice takımına gittim. Orada mutlu değildim ve teknik direktörümüz farklı bir sistem ile oynuyordu. Al Gharafa takımından teklif getirdi ve Bülent hoca ile konuştum. Biliyorsunuz artık genç bir oyuncu değilim. Sadece futboldan keyif almak istiyorum. Bülent Uygun ile konuştum. O da "gel, burada beraber güzel zaman geçiririz." dedi. Daha sonra buraya gelmeye karar verdim. Buraya geldiğim için mutluyum"

'Ligin çok kolay olmadığını gördüm'

"Ligin çok kolay olmadığını gördüm. Genç oyuncuların futbola bakışı çok önemliydi. Bu seçimi yaptığım için çok mutluyum"

"Geldiğimde iyi durumda değildik. Bu sezon için hedefimiz ilk 4 içinde yer almak ayrıca Asya Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimiz var. Gelecek sezon için de zirve için daha yarışmacı bir hale gelmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var"

'Galatasaray kulübünü ve taraftarları çok özledim'

"Galatasaray'da harika zamanlar geçirdik. Gerçekci olmak gerekirse kulübü ve taraftarları çok özledim. Türkiye'de insanlar inanılmazdı. ilk Türkiye'ye vardığımda beni çok iyi karşıladılar. Ayrılmış olmama rağmen beni takip ediyorlar, mesajlar gönderiyorlar. Bu sevginin karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Orada iyi zaman geçirdim ve 8 kupa kazandım"

'Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum'

"Aslında planlarım Türkiye'de kalmaktı. Orada bir İnşaat firması kurmuştuk. Birileri benim gelecek planlarımı yıktı. Bazen daha güçlü gelebilmek için bir adım yana atmanız gerekebiliyor."

"Türkiye ligini takip ediyorum. Çok zor bir sezon geçiyor. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum"

Galatasaray'da unutamadıkları

Unutamadığım oyuncu: Burak Yılmaz
Unutamadığım teknik direktör: Mustafa Denizli
Unutamadığım gol: Fenerbahçe maçında attığım ilk gol
Unutamadığım maç: İki gol attığım Fenerbahçe maçı
Unutamadığım başkan: Dursun Özbek

'Teknik direktör ve başkan değişimi yaşandığı için kulüp adına mutluyum'

"Yeni başkanın benim hakkımda sözleri çok hoşuma gitti. Teknik direktör ve başkan değişimi yaşandığı için kulüp adına mutluyum. İşler iyi gitmiyordu. Aynı insanlarla devam edilemezdi. Umarım Galatasaray yeniden başarılar yakalar çünkü kulüp ve taraftarlar bunu hak ediyor. Umarım yakın zamanda eski günlerine geri dönerler"

Galatasaray formasını uzun bir dönem giyen Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder, TRTSpor kanalına özel açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun'un görev yaptığı Al Gharafa takımında forma giyen Sneijder'in açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenen ifadeleri şu şekilde

'Yeni başkanın sözlerini duymak çok hoş. Kendisine bu sözlerinden dolayı minnettarım'

"Mustafa Cengiz'in benimle ilgili açıklamalarını duydum. Çünkü Türkiye'deki insanlar bana hemen mesaj atıyorlar. Orada birçok arkadaşım var. Ben Galatasaray ailesinin bir üyesiyim ve bu hiç değişmeyecek. Bir kez o formayı giyerseniz, bir kez kalbiniz sarı ve kırmızı renkler için atmaya başlarsa geri dönüşünüz olmuyor. Ben hala onları takip ediyorum. Yeni başkanın sözlerini duymak çok hoş. Kendisine bu sözlerinden dolayı minnettarım"

'Burada çok güzel bir Dünya Kupası olacaktır'

"Dünya Kupası konusunda burada bir toplantıya katıldım. Çok profesyonelce çalışmalar vardı açıkcası şaşırdım. Burada en büyük avantaj ulaşım. Bir stadyumdan diğerine 20 dakikada geçebiliyorsunuz. Burada çok güzel bir Dünya Kupası olacaktır"

'Türkiye 2024 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapabilecek bir ülke'

"Türkiye'nin de her zaman iyi hazırlıklar yaptığını gördüm. Son yıllarda çok güzel yeni statlar yapıldı. Türkiye 2024 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapabilecek bir ülke. Bunun için her şeye sahipler. Bütün şehirlere uçarak rahatça ulaşabiliyorsunuz. Büyük bir ülke ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmak için her şeye sahip. Bu büyük turnuvayı düzenlemeleri benim için sürpriz olmaz."

"Türk dostlarımla iletişim halinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Buradaki teknik heyet de de Türk. beni asla yalnız bırakmıyorlar. Her zaman beni takip ediyorlar. Ben de her zaman onları takip ediyorum."

'Galatasaray'ı çok seviyorum ve belki bir gün geri dönmek isterim'

"Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra çok fazla o insanlar hakkında konuşmak istemiyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum ve belki bir gün geri dönmek isterim. Futbolcu olarak belki olmaz ve direktör olarak dönebilirm"

"Dürüst olmayan sürekli yalan söyleyen kişileri sevmiyorum. Siz kimi kastettiğimi biliyorsunuz. İsim vermek istemiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler