Sneijder için flaş transfer iddiası! Menajeri o kulüple görüşüyor...

28.11.2017 - 10:22 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 10:22

Sneijder için flaş transfer iddiası! Menajeri o kulüple görüşüyor...

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp Ligue 1 ekibi Nice'in yolunu tutan Wesley Sneijder sürpriz bir transfer daha gerçekleştirebilir.

Wesley Sneijder, ABD yolcusu!

Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers dün öğlen saatlerinde Los Angeles'a uçtu. Algemeen Dagblad gazetesinin haberine göre Albers burada yeni kurulan Los Angeles FC kulübünün yetkilileriyle bir araya gelecek. 

Nice'te beklediğini bulamayan Sneijder'in adı Galatasaray forması giyerken de Los Angeles FC ile anılmış fakat transfer gerçekleşmemişti.

Sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatmıştı

Sneijder'in forma giydiği 6. ülke olacak!

Sneijder eğer Los Angeles FC'ye transfer olursa bu onun forma giydiği 6. farklı ülke olacak. Hollandalı daha önce Ajax (Hollanda), Real Madrid (İspanya), Inter (İtalya), Galatasaray (Türkiye) formaları giymişti. 

Sneijder'in bu sezonki performansı!

Bu sezon sadece 8 maçta forma giyebilen Sneijder gol kaydedemezken 1 asist üretti. 

2014 yılında kurulan Los Angeles FC, teknik direktörlüğe Bob Bradley'yi getirmişti. ABD ekibinin kadrosunda şu anda 5 futbolcu bulunuyor. En çok öne çıkan isim Meksikalı Carlos Vela. 

Sezon başında Nice'in yolunu tutan Sneijder, Fransız ekibiyle 1 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. ABD'de sezonun mart ayında başlayacak olması nedeniyle bu transfer ocak döneminde gerçekleşebilir. 

Senin için hazırladığımız haberler