"Sneijder içiyor, yiyor ve şişmanlıyor"

22.04.2020 - 21:08 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 21:09

Hollandalı eski futbolcu Andy van der Meyde, neler yaptıkları ile ilgili ve eski Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder hakkında açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

"Parti başlasın"

Voetbal International'a konuşan Andy van der Meyde, "İki yıl içinde Azerbaycan'da 1.2 milyon Euro kazanabilirdim, ama artık istemiyordum. Her zaman antrenman yapamam, ne yiyip ne içtiğime dikkat etmem gerekiyordu. Ben de yiyip içimeye karar verdim. Parti başlasın (gülüyor)." dedi.

"İçki, uyuşturucu, kızlar..."

Andy van der Meyde, "Amsterdam'da büyük bir dairem vardı. Parti veriyordum, parti veriyordum, parti veriyordum. İçki, uyuşturucu, kızlar... Her şey geri geldi. Çünkü artık özgürdüm." şeklinde konuştu.

"Sneijder içiyor, yiyor ve şişmanlıyor"

Sneijder'in yaşadıklarıyla ilgili de konuşan Andy van der Meyde, "Sneijder'in şimdi neler yaşadığını anlıyorum. O futbol için her şeyi yaptı. Şimdi kendini seviyor. İstediği gibi içiyor, yiyor ve şişmanlıyor. Herkesin bunun hakkında konuştuğunu duyuyorsunuz. Ama bence bir süre hayattan zevk alması ve çok fazla endişelenmemesi gerek. Artık Portakal için oynamak zorunda değil" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler