Wesley Sneijder: "Galatasaray'da çalışmak harika olurdu"

İsa Kethüda
16.08.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 13:46

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Wesley Sneijder, hocalık kariyerine yurt dışında ve özellikle Galatasaray'da başlamak istediğini söyledi. İşte detaylar.

Wesley Sneijder: "Galatasaray'da çalışmak harika olurdu"

2013-2017 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder, bir gün sarı-kırmızılı takıma teknik direktör olarak dönmek istediğini açıkladı.

Galatasaray'ı istiyor

Webaslan'da yer alan habere göre; bir süredir ülkesi Hollanda'da futbol yorumculuğunun yanı sıra teknik adamlık eğitimlerini sürdüren Sneijder, hocalık kariyerine yurt dışında ve özellikle Galatasaray'da başlamak istediğini söyledi.

"Galatasaray'da çalışmak harika olurdu"

Hollanda'da katıldığı programda konuşan Wesley Sneijder, "Galatasaray'da çalışmak harika olurdu. Orada harika zamanlar geçirdim. Güzel insanlarla ve kültürle dolu güzel bir kulüp. Evet, bir gün oraya geri dönmek isterim" diye konuştu.

"Hollanda'da olmayacak"

Hollanda Futbol Federasyonu KNVB çatısı altında çalışmayacağını açıklayan Sneijder, "Ne yapacağımı biliyorum, bu Hollanda'da olmayacak. Belki Türkiye'de" ifadelerini kullandı.

İrlanda'dan gelen teklifi kabul etmedi

Teknik adamlık kariyeri için ilk olarak İrlanda'dan teklif geldiğini ancak kabul etmediğini belirten 37 yaşındaki isim, "Kabul etmedim ama yine de yurtdışına bakacağım, artık KNVB kapıları benim için kapalı" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti!
Habere Git

Sneijder, kendisini yönetici olarak değil sahada teknik adamlık yapmaya yakın gördüğünü belirtti ve Hollanda Futbol Federasyonu'nun kendisine vefasızlık yaptığını gülerek açıkladı ve "Doğum günümde bana 47. yaş gününüz kutlu olsun kartı gönderildi. İmkansız değil mi?" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Domenec Torrent, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler