Sneijder'den yönetime mesaj!

20.05.2017 - 09:01 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 09:01

Gaziantep deplasmanında zafer golünü atan Wesley, dün de Osmanlı ağlarını havalandırdı. Tudor ve yönetimle ciddi problemler yaşadığı şu dönemde ciddi bir form grafiği yakalayan Hollandalı, taraftar desteğini iyice arkasına aldı.

 

13 asistle ligin en iyisi olan Wesley Sneijder, iki haftadır ise rakip fileleri boş geçmiyor. Gaziantepspor deplasmanında 80. dakikada ağları havalandıran ve Galatasaray’a 3.’lük yolunda çok önemli bir 3 puan kazandıran Hollandalı futbolcu, dün de Osmanlıspor maçında çok hırslıydı.

Sneijder 24. dakikada gol perdesini açtı, karambolde önüne düşen topta sert bir vuruşla fileleri sarstı. 90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, galibiyette büyük rol oynarken, kendisini göndermek isteyen yönetime de yükselen form grafiğiyle bir anlamda mesajı verdi.

3 haftadır atıyor Igor Tudor ile ilk günden bu yana sorunlar yaşadığı iddia edilen Sneijder, son 2 haftadaki performansıyla taraftar desteğini iyice arkasına aldı. Hollanda Milli Takımı’na da çağrılan Sneijder, Galatasaray’ın 30. haftada 3-1 kaybettiği Kasımpaşa mücadelesinde de Aslan’ın tek golünü kaydetmişti. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler