Sociedad'dan Bruma hamlesi!

01.01.2016 - 12:17 | Son Güncellenme: 01.01.2016 - 12:17

İspanyol ekibi 7 milyon 500 bin euro satış opsiyonuyla kiraladığı Bruma'nın bonservisini almak düğmeye bastı. Önceki gün Real Madrid ağlarını sarsan Portekizli için, Sarı-Kırmızılı yönetimle pazarlık yapmaya bir heyet geleceği öğrenildi

Galatasaray'ın iki sezon önce Sporting Lizbon'dan 12 milyon euroya transfer ettiği ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Bruma, İspanya'da kendine geldi. Sezon başında Real Sociedad'a opsiyonuyla birlikte kiralanan 21 yaşındaki kanat oyuncusu performansıyla takımın teknik direktörü Eusebio Sacristan'ın gözüne girdi. 17 La Liga maçının 16'sında forma giyen genç kanat oyuncusu dün de İspanya'yı ayağa kaldıran bir gole imza attı. 3-1 kaybettikleri maçta Real Madrid ağlarına harika bir gol gönderen Bruma performansıyla da tam not aldı. İspanyol ekibinin 7 milyon 500 bin euro satın alma opsiyonu karşılığında kiraladığı Portekizli futbolcunun bonservisinin alınması için girişimlere başlayacağı öğrenildi.

Sıcak bakıyor
Ülkesi Portekiz'e daha da yaklaşan Bruma'nın da İspanya'da kalmaktan yana olduğu öğrenildi. Genç oyuncunun İspanya’ya da bir hayli alıştığı belirtiliyor. (Bugün)

Senin için hazırladığımız haberler