Sofiane Feghouli, Antalyaspor maçına yetişir mi?

26.12.2020 - 19:32 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 19:32

Galatasaray haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Sofiane Feghouli, Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İşte detaylar..

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 15. haftasıda Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımda Sofiane Feghouli sakatlandı.

 29. dakikada kendini yere bırakan Cezayirli oyuncu, karşılaşmaya devam edemeyeceğini söyledi. 31 yaşındai sağ kanat oyuncusunun yerine Ömer Bayram 32. dakikada oyuna girdi.

"Antalyaspor maçına yetişir"

Feghouli'nin durumunu sakatlık uzmanı Aytekin Yılmaz değerlendirdi. Arka adalesinde sakatlanan Cezayirli futbolcuda yırtık olmadığını ifade eden Yılmaz, "Son iki maçtaki yorgunluğa bağlı olarak ve biraz kilo fazlasından kaynaklanan bir zorlanma" diye konuştu. Aytekin Yılmaz, Sofiane Feghouli'nin Antalya maçına yetişebileceğini belirtti.

1 gol 3 asist

Bu sezon 15 maçta sahaya çıkan Feghouli 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Galatasaray'da diğer eksikler

Galatasaray'da Senegalli santrfor Mbaye Diagne, ailesinden bir kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktığı için tedbir amaçlı kadroya alınmadı.

Sakatlıkları bulunan Oghenekaro Etebo, Ryan Babel, koronavirüs izolasyon sürecini yeni tamamlayan Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra, Fatih Öztürk ve Emre Taşdemir de kadroda bulunmadı.

Senin için hazırladığımız haberler