Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takım kampında sakatlandı

Orhan Gülek
03.01.2022 - 20:05 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 23:32

Cezayir Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan adı Başakşehir ile anılan Galatasaraylı Sofiane Feghouli, milli takımda sakatlık geçirdi.

Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takım kampında sakatlandı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaraylı Sofiane Feghouli milli takım kampında bir sakatlık geçirdi. Cezayir Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada yıldız futbolcunun sakatlık nedeniyle son idmana çıkamadığı duyuruldu. Yıldız oyuncunun net durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Kamerun’un ev sahipliğinde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’na katılacak takımlar kamp çalışmalarına başladı. E Grubu’nda Fildişi Sahili, Sierra Leone ve Ekvator Gine’si ile birlikte yer alan Cezayir Milli Takımı da, Katar’ın Doha kentinde hazırlıklarına start verdi.  

Cezayir Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan Galatasaraylı Sofiane Feghouli ise bir sakatlık geçirdi. Cezayir Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada deneyimli futbolcunun yaşadığı sakatlık nedeniyle antrenmanda yer almadığı duyuruldu.  

Cezayir Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada sakatlığın türüne ait detay verilmezken, hafif bir sakatlık olduğu vurgulandı.

Sofiane Feghouli'nin Başakşehir'e transferi söz konusu

Öte yandan Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli'nin Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor. Deneyimli futbolcu, Galatasaray'dan uzun süredir yeni sözleşme bekliyordu. Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek isteyen tecrübeli futbolcu, Katar ve Arabistan'dan gelen teklifleri geri çevirmişti.

Sofiane Feghouli'nin performansı

32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da şu ana kadar 155 maçta forma giyerken 34 gol atıp 30 asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler