Eski Galatasaraylı Sofiane Feghouli, Fatih Karagümrük'e Transfer Oldu

Ali Bozkurt
29.11.2022 - 09:30 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 14:32

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılan ve kulüpsüz kalan Sofiane Feghouli, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar...

Eski Galatasaraylı Sofiane Feghouli, Fatih Karagümrük'e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan ve transfer dönemine yetişmeyen Adem Ljajic’i transfer eden Fatih Karagümrük, devre arasın öncesinde bu sefer Sofiane Feghouli'yi transfer etti. İstanbul ekibi iki oyuncudan devre arasına kadar faydalanamayacak. Takımla antrenmanlarını sürdüren Adem Ljajic'e eski Galatasaraylı Sofiane Feghouli'de katılıyor. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

Fanatik'te yer alan habere göre, Kırmızı-Siyahlılar, sezon başında takım bulamayan Sofiane Feghouli’yle prensipte anlaştı. Deneyimli oyuncuyla 1.5 yıllık kontrat imzalandığı öğrenildi. Cezayirli yıldız futbolcu Sofiane Feghouli, Antalya kampında takımla birlikte olacak.

2017-2018 sezonunun başında West Ham'dan Galatasaray'a transfer olan Cezayerli futbolcu Feghouli, sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 5 sezon mücadele etti. Feghouli, Galatasaray formasıyla 162 karşılaşmada görev yaparken 34 gol atıp 31 asist yaptı. Feghouli, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

İlgini Çekebilir
Pastorello, Tudor üzerinden Galatasaray'a dava açtı
Habere Git

Adem Ljajic antrenmanları sürdürüyor

Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan transfer dönemi sona erdikten sonra Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlayan Adem Ljajic, devre arası transfer tahtasını beklerken Karagümrük ile antrenmanlarına devam ediyor.

Beşiktaş ile 85 maça çıkan Ljajic 18 gol-26 asistlik performans gösterdi.

 

Anlaşma resmen açıklandı

Fatih Karagümrük, Sofiane Feghouli ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler